Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Canyelles, capital dels Pirineus durant dos dies

2015 10 27 FiraAndorra 01L’Ajuntament de Canyelles ha signat un conveni de col·laboració institucional amb el Comú d’Andorra la Vella, la capital del Principat d’Andorra, per realitzar promoció turística de Canyelles al país dels Pirineus. Una de les conseqüències contemplades és que Canyelles participi en la Fira d’Andorra la Vella, que enguany celebra la seva 37a edició. 

Aquesta fira és la més important de tot el Pirineu, i enguany ha estat tot un èxit, amb una afluència de gairebé 70.000 assistents, que han pogut visitar els més de 150 estands disposats en un espai aproximat d’onze mil m2.

Pel que fa a l’estand de l’Ajuntament de Canyelles, va donar a conèixer els restaurants i comerços mitjançant l’Associació de Restaurants, Comerços i Activitats Turístiques de Canyelles (ARCAT); també la seva indústria, així com la marca Nadal Canyelles.

Llegeix més...

Canyelles nonstop

2015 10 16 DixielandDurant aquest cap de setmana Canyelles es converteix de nou en la capital de l’anti-avorriment. Dissabte al matí tenim la 2a edició de la cursa d’orientació “Canyelles by Haglöfs”, cursa de tipus rogaining emmarcada dins la Lliga de Curses d’Orientació del Gran Penedès. Paral·lelament, al camp de futbol municipal de Canyelles els prebenjamins, els benjamins i els alevins de Canyelles juguen els seus partits de lliga contra el Sitges, el Vilanova i el Piera, respectivament.

Cap al vespre tenim una nova edició de la Dixieland Mar Tast, on tots els veïns de Canyelles i rodalia podran gaudir del bon menjar dels restaurants de Canyelles, tot amenitzat amb un grup d’havaneres.

Llegeix més...