El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Destacada participació del Club Atletisme Canyelles al cros de Sta. Margarida i els Monjos i a la marató del Mediterrani.

ClubAtletisme 01Al cros dels Monjos, en Juanma Garcia, va aconseguir una meritòria 3a posició en una cursa amb un nivell altíssim.

En la mateixa cursa destacar la 15a posició d'en Sergi Rios, que torna de mica en mica a agafar bones sensacions i a tenir una rutina d'entrenaments, després de sortir d'una lesió.

Miguel Àngel Ruiz una setmana després de córrer l’Ironman de Barcelona per sota de les 10 h també es va apropar a córrer als monjos i ho va ver a una mitja de 4 minuts el km arribant en 23 posició.
Jose Alcazar va trigar una mica més, arribant en 45a posició.

Pel que fa a les dones van participar l'Ester Moya i la Pilar Cabezas, que van arribar en 10a posició i 19a posició respectivament. Més tard va ser el torn de la mainada, on es va poder gaudir d’unes curses molt disputades, a destacar la victòria d'un Marc Salas, que va sorprendre per la seva capacitat de controlar la cursa en tot moment, cosa molt difícil de veure en nens d'aquestes edats, o d'en Miguel Ruiz en categoria de 7 anys, també van pujar al podi la Paula Cerceda, que fou 3a i continua la seva progressió, i Toni Romero, que va arribar en 3a posició.

Pel que fa a la Marató del Mediterrani, a Castelldefels, en Marco Antonio Segura, va aconseguir la victòria a la marató per parelles, formant equip amb l'atleta del evassion David Pardo, establint una marca d'1:19’. En Juan Antonio Ruiz, va fer una grandíssima marca corrent la mitja en 1:25’22”, arribant en 15 a posició de la seva categoria. A destacar també la participació de la família Aranda-Alcazar, ja que el Pedro Aranda va córrer la mitja en 1:33’11”, la seva filla Marga va optar per la cursa de 10 km i va parar el crono en 50’03”, quasi 10 minuts més tard o va fer la seva mare Margarita Alcazar en 1:02’. També va optar pel 10 km en Pablo Romero que va necessitar 39’13” per arribar a la meta al canal olímpic de Castelldefels.