Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

El sènior de la Unió Esportiva Canyelles guanya el tercer partit consecutiu

2014 11 24 ResultatsEsportius 01El passat cap de setmana es va disputar la desena jornada de lliga de la 4a Divisió Catalana grup 11, on milita l’equip sènior de la U.E. Canyelles.

El partit es va disputar diumenge 23 a les 12h al Municipal de Begues contra el Begues “B”.
El partit va començar molt igualat amb els dos equips ben col•locats i amb un joc de molt mig campisme i el resultat al marcador a la mitja part va ser de 0 a 0.
Va ser en el segon temps en el qual l’equip entrenat per Fran Selva, va començar a estirar les línies i va arribar el primer gol, fruit d’una jugada del golejador Àlex Garcia Borrego al minut 56. A partir d’aquell moment l’equip va controlar el partit amb alguna ocasió de gol més per sentenciar però no va ser fins al minut 84 que el canyellenc Pedro Amador Arenas va sentenciar amb el seu gol.
L’equip encadena la tercera victoria consecutiva i el quart partit consecutiu sense perdre i es referma en línia ascendent en la classificació col·locant-se en la posició 10 amb 11 punts.
El cap de setmana vinent, l’equip descansarà a causa del calendari de lliga.

Per altra banda pel que fa els més petits, l’equip Prebenjamí, jugaven dissabte al camp de futbol de la Crivillera d’Olivella a les 11h i va golejar al C.E. Olivella amb un resultat de 2 a 10, sent el tercer partit que juguen i el tercer guanyat.

Els alevins aquest cap de setmana van tenir menys sort en el seu partit que van jugar al Complex Municipal de futbol de Vilanova a les 09:30h del matí contra el Ampa Sant Jordi “A” i van perdre pel resultat d’11 a 0.