2930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Gran participació del Club Atletisme Canyelles al campionat de Catalunya de pista coberta trofeu promoció Sabadell

Diumenge passat 22 de febrer, es va celebrar a Sabadell, el campionat de Catalunya en pista coberta i les finals del trofeu promoció Sabadell, memorial Natàlia Amiel. El Club Atletisme Canyelles va participar amb uns resultats molts satisfactoris, deixant el pavelló ben alt.

En Pedro Jose Aranda, categoria m55,va competir als 800 m guanyant una medalla de plata amb un registre de 2’24” i un bronze als 3000 m amb 10’55”. En Benito Nogales, també va guanyar un bronze als 800 metres de la categoria m45 amb un registre de 2’21” en una cursa molt tàctica, i en Juanma García, va perdre el bronze en un ajustat esprint i al final s'hagué de conformar amb una 4a posició als 3000 metres de la categoria m35 amb una marca de 9’20”.

Pel que fa al trofeu promoció Sabadell memorial Natàlia Amiel, es va disputar el dissabte 21 la jornada final també a la pista coberta i on van participar diversos atletes de la base. En Pablo Gallardo va participar a la final de 60 metres tanques en categoria benjamí masculí i va arribar 5è a la línia de meta amb un temps d’11 segons i 70 centèsimes. En Marc Salas va participar a la final de 1000 metres en categoria aleví masculí i va arribar 4rt a la línia de meta amb un temps de 3 minuts 26 segons 42 centèsimes.