25262728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Resultats del Club Atletisme Canyelles a la mítica cursa de Barcelona “Jean Bouin”

2014 11 24 JeanBouin 01

El Club Atletisme Canyelles, va estar representat aquest cap de setmana a la mítica cursa de Barcelona “Jean Bouin” en la seva 91a edició.

Tant adults com infants van gaudir d’aquesta magnífica cursa en la qual participen milers de corredors vinguts de tot arreu del món.

En Victor Peña va participar en la cursa de 5000 metres i va entrar en la posició 13 de la General de 1800 corredors i el 3r de la seva categoria en un temps de 16 min 23 segons, establint un nou rècord per al Club.

Els més petits, en categoria Benjamí femení va córrer la Irati Gomez Redondo, una distància de 1150 metres en 4 minuts 36 segons, arribant a meta en la 65a posició de 150.

En categoria Aleví masculí, en una distància de 1450 metres, van córrer el Marc Salas que va arribar a la meta en 14a posició de 334 nens en un temps de 5 minuts 22 segons. S’ha de dir que aquest any el Marc ha corregut amb nens un any més grans però que el resultat és boníssim.
En la mateixa categoria, també va córrer en Rodion Rojals Risquez, que va entrar en el 185 lloc de la classificació en un temps de 6 minuts 29 segons.

En la categoria femenina Aleví, van córrer 1150 metres i van ser les següents atletes del Club en participar:
- Carla Moreno Subirana 73a posició en 4 minuts 03 segons
- Lucia Ruiz Cabezas en 100a posició en 4 minuts 13 segons
- Marina Ruiz Cabezas en 113a posició en 4 minuts 17 segons
- Ariadna Alcazar Cortes en 133a posició en 4 minuts 24 segons.
Van participar entre 233 nenes de la mateixa categoria.

Així que s’ha de dir que tots els joves atletes van viure una gran experiència i van córrer representant el municipi en una cursa que participen nens i nenes d’arreu de Catalunya i d’Espanya.

Esmentar també la participació d’alguns joves atletes del Club al Cros Escolar que organitzava el Consell Esportiu del Garraf a Vilanova el passat diumenge 23 al matí a les pistes d’atletisme de Vilanova amb molt bons resultats també.