Queden ...
per la 17a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Canyelles pren part en el Consell d'Alcaldies del Garraf en què es debaten els ajuts europeus per als municipis

2018 09 15 consellalcaldiesL'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, ha pres part del darrer Consell d'Alcaldies del Garraf celebrat divendres passat, en què va participar el secretari d'administracions locals de la Generalitat de Catalunya, Miguel Àngel Escobar, i la directora general d'administració local, Rosa Vestit. Aquests van explicar als alcaldes i alcaldesses del Garraf les principals línies de la nova convocatòria de Fons Feder per al 2019-2020. Escobar va explicar que hi ha dos eixos de la convocatòria en què el Garraf pot aportar projectes interessants. D'una banda, l'eix quatre, lligat al foment de les energies renovables. I de l'altra, l'eix sis, vinculat a l'actuació de patrimoni ambiental i patrimoni cultural.

El secretari d'administracions locals va destacar el treball conjunt que està fent la comarca del Garraf amb el projecte Garraf: Patrimoni, Camins i Natura, finançat amb fons Feder, i va apuntar que posar-se d'acord en un projecte i tenir tan clar el relat de la comarca, no és fàcil i el Garraf ho ha aconseguit.

Després que les sis alcaldies i el Consell Comarcal apostessin la convocatòria passada per presentar aquest projecte comú, ara s'estan pensant nous projectes i propostes locals susceptibles de presentar-se de manera conjunta. El projecte Garraf: Patrimoni, Camins i Natura, inclou actuacions als sis municipis del Garraf. En el cas de Canyelles, la creació del Mirador de Montserrat, o Mirador del Parc d'Olèrdola. També hi ha una actuació global de tota la comarca que és la creació de la Ruta del Patrimoni del Garraf.