Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

El nou pavelló i el centre de dia centren un reportatge d'Eix Diari sobre qualitat de vida

2019 06 qualitatdevidaeixdiariEl nou pavelló municipal i el centre de dia per a la gent gran de Canyelles centren un reportatge del dossier monogràfic dedicat a la Qualitat de Vida i la Salut del diari digital Eix Diari.

En aquest reportatge l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, parla d'aquests dos grans projectes que han de servir per millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

Canyelles aposta per ser un referent de municipi esportiu i saludable. En aquest sentit, s'està duent a terme el projecte d'ampliació i millora de la zona esportiva, on ja s'ha fet un nou gimnàs, unes pistes de pàdel i s'ha dotat el camp de futbol de gespa. Ara està en marxa la construcció del nou pavelló, que permetrà acollir nous esports, noves disciplines i també fer esport durant tot l'any. El nou equipament serà utilitzat també per l'escola Sant Nicolau i per l'institut Pla del Bosc i dotarà les entitats esportives de nous espais. Canyelles vol ser un referent en l'àmbit esportiu i en la promoció dels hàbits de vida saludable. El municipi guanyarà un equipament esportiu però també un nou espai per acollir esdeveniments de caràcter cultural i social. Les obres estan en marxa i en uns mesos estaran acabades i a punt per acollir activitat. Un dels objectius d'aquest pavelló és donar sortida a les entitats que es trobaven en una situació precària, i un cop el pavelló estigui finalitzat, podran utilitzar aquest nou espai per dur a terme les seves activitats, assegura l'alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet.

Paral·lelament, s'està creant també el nou Centre de Dia per a la gent gran. S'està construint en el centre del poble, a l'edifici del Casal i oferirà tota mena de serveis per a la gent gran, un col·lectiu que supera el 14% del total de la població. Abordar aquesta situació és molt important per al govern municipal, especialment en una població com Canyelles amb bona part dels ciutadans vivint en urbanitzacions. El nou Centre de Dia permetrà a la gent gran gaudir de més qualitat de vida i viure de manera més autònoma. Podran romandre en el seu entorn personal i familiar i serà de gran suport per a les famílies. L'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, afirma que en el nou Centre de Dia hi ha d'haver un fet diferencial de bona acollida i bon funcionament.

Podeu veure el reportatge sencer, que inclou una entrevista via facebook live en el següent enllaç:

MONOGRÀFIC QUALITAT DE VIDA CANYELLES