L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Actes de l'IMET en el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

L'Institut Municipal d'Educació i Treball de Vilanova i la Geltrú organitza una sèrie d'actes per sensibilitzar a la ciutadania envers a l'inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves possibilitats laborals.

Visitar la pàgina de l'IMET

El Grup Dona mobilitza als comerços de Canyelles

El Grup Dona, grup de voluntàries de Canyelles format fa més de 10 anys, ha organitzat, recolzat per l’Ajuntament de Canyelles, una campanya de recollida d’aliments continuada als comerços de Canyelles.

Cada botiga del municipi on es venen aliments serà punt de recollida d’aliments que després s’entregaran a les famílies de Canyelles que passen actualment per una situació difícil.

Agraïment per la col·laboració ciutadana en la recollida de aliments

2013 05 Recollida Aliments solidàriaA partir de la fira de Sant Ponç que va tenir lloc el passat 12 de maig i durant tota una setmana l’Ajuntament de Canyelles va organitzar un recollida d’aliments i de productes d’higiene pel banc d’aliments de Canyelles. Els punts de recollida van ser l’escola Sant Nicolau, La llar d’Infants Municipal, el dispensari mèdic i el gimnàs municipal. Els productes recaptats han estat productes de primera necessitat com llet, conserves en llauna, galetes, sucs a més d’altres productes d’higiene personal com pasta de dents o gel. Aquests productes seran distribuïts entre aquelles famílies de Canyelles que actualment es troben en una situació de necessitat sòcio-econòmica.

La Fira de Sant Ponç acull una nova recollida Solidària d’aliments

Aquest diumenge 12 de maig, durant la Fira de Sant Ponç i davant de l\'Ajuntament es farà una nova recollida Solidària d’aliments. També es recolliran i productes d’higiene personal i de la llar.

A més, durant la setmana del 13 al 17 de maig totes aquelles persones que vulguin col·laborar ho podran fer, ja que la recollida continuarà a l’Escola Sant Nicolau, al Gimnàs municipal, a la Llar d’infants municipal i al dispensari mèdic.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ofereix assessorament de caràcter supralocal a les dones de Canyelles al seu “Espai d’Equitat”

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ofereix l’Espai d’Equitat, un servei que té per objectiu la promoció de la igualtat d’oportunitats entre les dones i els homes i vol donar resposta a les demandes d’informació, assessorament, suport i formació en temes derivats de la desigualtat i la discriminació per raó de gènere.

Donat el caràcter supralocal del servei, aquest s’ofereix també a les dones del municipi de Canyelles.