Queden ...
per la 17a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Agraïment per la col·laboració ciutadana en la recollida de aliments

2013 05 Recollida Aliments solidàriaA partir de la fira de Sant Ponç que va tenir lloc el passat 12 de maig i durant tota una setmana l’Ajuntament de Canyelles va organitzar un recollida d’aliments i de productes d’higiene pel banc d’aliments de Canyelles. Els punts de recollida van ser l’escola Sant Nicolau, La llar d’Infants Municipal, el dispensari mèdic i el gimnàs municipal. Els productes recaptats han estat productes de primera necessitat com llet, conserves en llauna, galetes, sucs a més d’altres productes d’higiene personal com pasta de dents o gel. Aquests productes seran distribuïts entre aquelles famílies de Canyelles que actualment es troben en una situació de necessitat sòcio-econòmica.

La Fira de Sant Ponç acull una nova recollida Solidària d’aliments

Aquest diumenge 12 de maig, durant la Fira de Sant Ponç i davant de l\'Ajuntament es farà una nova recollida Solidària d’aliments. També es recolliran i productes d’higiene personal i de la llar.

A més, durant la setmana del 13 al 17 de maig totes aquelles persones que vulguin col·laborar ho podran fer, ja que la recollida continuarà a l’Escola Sant Nicolau, al Gimnàs municipal, a la Llar d’infants municipal i al dispensari mèdic.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ofereix assessorament de caràcter supralocal a les dones de Canyelles al seu “Espai d’Equitat”

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ofereix l’Espai d’Equitat, un servei que té per objectiu la promoció de la igualtat d’oportunitats entre les dones i els homes i vol donar resposta a les demandes d’informació, assessorament, suport i formació en temes derivats de la desigualtat i la discriminació per raó de gènere.

Donat el caràcter supralocal del servei, aquest s’ofereix també a les dones del municipi de Canyelles.

Canyelles renova el conveni de col·laboració amb el Consell comarcal per garantir els serveis socials al municipi

Durant l’acte també es van signar els convenis del Pla de Prevenció de Drogodependències TRACA.

L’Ajuntament de Canyelles, conjuntament amb els de Cubelles i Olivella, van renovar dijous passat els convenis de col·laboració amb el Consell Comarcal del Garraf per tal de garantir els serveis socials i la prevenció de drogodependències als seus municipis.

Canyelles sorteja una samarreta del Barça signada per tot l'equip per col·laborar amb La Marató de TV3

Tothom que hi vagi a la Sala Multicultural de Canyelles podrà comprar un número per entrar al sorteig de la samarreta.

L'Ajuntament de Canyelles sortejarà aquest divendres al vespre una samarreta original del Barça signada per tots els jugadors de l'equip. Els números per entrar en el sorteig de la samarreta costaran 5 euros i es vendran en el lloc on se celebraran diferents actes solidaris, a la Sala Multicultural del municipi. L'objectiu és fer la donació dels diners recaptats amb la venda de butlletes a La Marató de TV3.

El sorteig es durà a terme durant el sopar solidari que ha organitzat l'Ajuntament de Canyelles i el Grup Dona de voluntariat, tot just després de la xerrada sobre els beneficis de la pràctica de l'esport i de l'entrega de premis a diferents esportistes en reconeixement de la seva carrera.