Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Onada de fred intens per als pròxims dies

La predicció indica una forta baixada de la temperatura a tot Catalunya, que es mantindrà durant tota la setmana vinent. A més, durant la fredorada es preveuen episodis de vent fort del nord, així com algunes nevades, que localment podrien arribar a cotes baixes.

Des de l'Ajuntament de Canyelles us volem recordar els consells que ofereix la Generalitat de Catalunya davant de diferents riscos naturals, com ara:

Onades de fred
Nevades i glaçades

També recordar-vos que podeu trucar al telèfon d'informació de la Generalitat de Catalunya 012, al d'emergències 112, i, a nivell local, al dels Agents Municipals de Canyelles 686473010.

L'ADF Garraf 312 se solidaritza amb el Nadal

2017 01 03 ADFGarrafEl dia 31 de Desembre, l'agrupació de Defensa Forestal Garraf 312, va fer entrega a l'Ajuntament de Canyelles de més d'un centenar de joguines.

Els Voluntaris van transmetre a la Sra.Alcaldessa Rosa Huguet i membres del seu equip de Govern la iniciativa, per què cap nen es quedi sense joguina aquestes festes.

Agrair a l'agrupació C.Q.B Tàctic- Barracones la seva col·laboració en la recollida de joguines.

Èxit de la recapta sol·lidària del 6 de desembre

Recapta sol·lidàriaFi de la jornada de recapta solidària del 6 de desembre  L'Ajuntament de Canyelles. Molt bona feina solidària, la millor celebració és ajudar als altres.

L'obra social de La Caixa col·labora amb el banc d'aliments

2016 09 22 BenestarSocialAvui s'ha signat un conveni pel qual l'obra social de La Caixa donà suport al projecte del banc d'aliments gestionat per l'àrea de benestar social de l'Ajuntament de Canyelles.

Èxit de la caminada solidària a favor de l'AFASAF

L'Ajuntament de Canyelles i el Govern de la Generalitat de Catalunya ajuden a l'Associació de Famílies amb infants amb Síndrome Alcohòlic Fetal, l'AFASAF, a donar a conèixer la problemàtica dels infants afectats per aquesta síndrome en una caminada solidària el passat dissabte amb l'assistència de més de 450 persones.

Els missatges de les autoritats van anar en la mateixa línia de treballar conjuntament per tal d'ajudar als infants i al seu entorn a detectar la síndrome d'una manera ràpida i ferma. Un dels principals problemes de les famílies és que, després de voltar per diferents especialistes, moltes vegades obtenen diagnòstics erronis.

L'Alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, va destacar que "des de les Administracions tenim deures. Hem d'actuar de manera serena però amb pas ferm". Huguet va prioritzar els passos a seguir per part de les administracions "el primer pas, doncs, ha de ser determinar quants infants provinents de l'adopció internacional estan afectats per aquesta síndrome, la qual cosa és imprescindible per dissenyar i implementar polítiques públiques eficaces".