Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

La llar d’ infants acomiada el curs amb la festa dels colors

2019 06 28 graduaciollarinfantsLa llar d’infants Els Patufets ha celebrat aquest divendres  la seva festa de fi de curs a la sala multicultural. Les famílies i l’equip educatiu de la llar han gaudit plegats d’una festa amb animació infantil on han pogut veure les actuacions dels més petits i acomiadar als nens i nenes que aquest curs deixen la llar d’infants per incorporar-se a l’escola, els grups dels Geganters i dels Bastoners.

Llegeix més...

Emotiva graduació de la 3a promoció de 4t d'ESO de l'Institut Pla del Bosc

2019 06 28 graduacio4tesoDesprés de cinc anys de funcionament, el Pla del Bosc consolida i referma el seu projecte educatiu

Els alumnes de 4t d’ESO presenten el curtmetratge sobre la Fundació Kalilu Jammeh en el marc del projecte Reacciona, de Cinema i Solidaritat

Llegeix més...

Nou projecte de formació i emprenodoria per als joves de Canyelles

2019 06 26 dukeedimburghawardLa formació i l'impuls de l'emprenedoria és una de les premises de treball de l'equip de govern local, que ara impulsarà un nou projecte per potenciar les habilitats i potencialitats dels joves per definir el seu futur i millorar el seu curriculum personal a l'hora de buscar una feina.

Llegeix més...

Final de curs de l'Escola En clau Musical

2019 06 26 finalcursenclaumusicalL'Escola de Música En Clau Musical ha tancat el curs 2018-2019 amb un concert audició a la plaça del Casal aquest dimarts. Per l'escenari hi han passat diversos alumnes que han fet una mostra del que han après al llarg d'aquest curs.