Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Reunió informativa per a les famílies a la llar d'infants municipal Els Patufets

2019 07 05 Llar01La llar d'infants Els Patufets ha organitzat una reunió informativa el pròxim dijous 11 de juliol per presentar a les famílies el nou curs.

La trobada tindrà lloc a les 18 hores a la mateixa llar d'infants i es tractaran temes d'interès com el procés d'adaptació o el dia a dia a la llar. També les famíles podran conèixer les mestres tutores i les aules del centre.

De la mateixa manera, es comunicarà la data de l'entrevista personal de cada família el mes de setembre i es facilitarà el llistat de material que cal portar de cara al curs 2019-2020.

Llegeix més...

La llar d’ infants acomiada el curs amb la festa dels colors

2019 06 28 graduaciollarinfantsLa llar d’infants Els Patufets ha celebrat aquest divendres  la seva festa de fi de curs a la sala multicultural. Les famílies i l’equip educatiu de la llar han gaudit plegats d’una festa amb animació infantil on han pogut veure les actuacions dels més petits i acomiadar als nens i nenes que aquest curs deixen la llar d’infants per incorporar-se a l’escola, els grups dels Geganters i dels Bastoners.

Llegeix més...

Emotiva graduació de la 3a promoció de 4t d'ESO de l'Institut Pla del Bosc

2019 06 28 graduacio4tesoDesprés de cinc anys de funcionament, el Pla del Bosc consolida i referma el seu projecte educatiu

Els alumnes de 4t d’ESO presenten el curtmetratge sobre la Fundació Kalilu Jammeh en el marc del projecte Reacciona, de Cinema i Solidaritat

Llegeix més...

Nou projecte de formació i emprenodoria per als joves de Canyelles

2019 06 26 dukeedimburghawardLa formació i l'impuls de l'emprenedoria és una de les premises de treball de l'equip de govern local, que ara impulsarà un nou projecte per potenciar les habilitats i potencialitats dels joves per definir el seu futur i millorar el seu curriculum personal a l'hora de buscar una feina.

Llegeix més...