Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Signatura i venda del conte infantil "la llegenda de les teies" aquest diumenge als jardins del castell

2019 04 LlibreAmareEl proper diumenge 20 d'abril d'11 a 14h als jardins del castell de Canyelles hi haurà diferents parades de roses i llibres entre les quals s'hi podrà trobar el conte escrit per Jordi Amaré i il·lustrat per Lluís Amaré.

Aquest conte explica la llegenda de les teies, tradició pirinenca que ha donat origen a les teies que actualment es poden trobar a l'entrada del municipi fent referència a la Fira de Santa Llúcia.

Aquest conte està adreçat a un públic infantil i partir d'aquest Sant Jordi 2019 es podrà adquirir al quiosc Verd de Canyelles.

La Llar d'Infants Municipals celebra els seus 15 anys amb una gran festa

2019 04 12 LlarAniversari 01Aquest divendres 12 d'abril la Llar d'infants Municipal ha acollit una festa d'aniversari en la que hi ha participat grans i petits, ha estat un acte emotiu i alegre amb xocolatada i animació infantil.

Va ser una tarda per a recordar vivències i fer balanç d'aquests 15 anys d'aposta per l'educació en la primera infància. L'alcaldessa Rosa Huguet i el regidor d'ensenyament Joan González van ser presents a l'acte, l'alcaldessa va fer referència als inicis de la creació del projecte, el qual va impulsar com a regidora de Benestar social l'any 2004, aconseguint l'equipament actual l'any 2018 finançat pel fons Feder de la Unió Europea.

Llegeix més...

Jornada esportiva a l'Escola Sant Nicolau

2019 04 11 jornadaesportivasantnicolauEls alumnes de primària de l'escola Sant Nicolau han gaudit avui d'una jornada esportiva. L'Escola dedica cada curs un dia a l'esport en el marc del currículum d'educació física. Els infants han fet activitats diverses com un cross escolar, futbol, pàdel o atletisme, com també pràctica d'esports adaptats com el bàsquet. L'Ajuntament de Canyelles i la Diputació de Barcelona han col·laborat en l'organització de la jornada i la cessió de material esportiu.

Festa dels 15 anys de la llar d'infants municipal Els Patufets

2019 AniversariwebLa llar d'infants municipal els Patufets fa 15 anys i ho celebra amb una festa el pròxim 12 d'abril. A partir de les 16:30 hores, hi haurà una gran xocolatada, un espectacle d'animació i moltes sorpreses per commemorar aquest 15è anniversari. L'acte està obert a tothom i s'espera la presència de molts dels exalumnes que han passat per aquest centre en tots aquestss anys.