Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Comencen les preinscripcions escolars per al curs 2019-2020

2019 02 INSTITUTPLADELBOSCLes preinscripcions escolars per al curs 2019-2020 es poden fer entre el 29 de març i el 9 d'abril. A Canyelles l'oferta educativa inclou tots els cicles de l'educació obligatòria, des de l'infantil, a la primària i la secundària, a més de l'educació infantil no obligatòria. Les preinscripcions escolars del Segon Cicle d'Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria ja es poden fer a partir del divendres 29 de març, a l'Escola Sant Nicolau o bé a l'Institut Pla del Bosc, segons l'ensenyament a què s'opti.

L'oferta educativa de Canyelles es pot consultar aquí.

Llegeix més...

El Bibliobús El Castellot torna aquest dimecres a Canyelles

2017 05 25 BibliobusEl Bibliobús el Castellot torna aquest dimecres 27 de març a Canyelles.

 Entre dos quarts de quatre de la tarda i dos quarts de set del vespre estarà al passeig de la Zona Esportiva, davant de la llar d'infants municipal.

Llegeix més...

Taller per a famílies amb infants de 0 a 6 anys a la llar d'infants Els Patufets

2019 04 03 XerradaSota el títol Transicions a la Primera Infància, la llar d'infants municipal Els Patufets acull un nou taller per a famílies amb infants de zero a sis anys. Es farà el dimecres 3 d'abril, a les 16:00 hores i  novembre i s'inclou dins del programa Eduquem en Família. Activitats de Suport a la Funció Educativa de les Famílies, de la Diputació de Barcelona.

L'objectiu d'aquest taller és oferir pautes educatives i informació sobre els diferents canvis i moments evolutius dels primers anys de vida.

Llegeix més...

L'Institut Pla del Bosc mostra el seu projecte educatiu en una jornada de portes obertes

2019 03 23 portesobertesinstitutL'Institut Pla del Bosc ha celebrat aquest dissabte 23 de març una jornada de portes obertes com a pas previ al procés de matriculació escolar per al curs 2019-2020.

Una seixantena de famílies han participat d'aquesta jornada de portes obertes. Han pogut visitar les seves instal·lacions, conèixer el personal docent i també el projecte educatiu de l'Institut Pla del Bosc, un centre pioner a Catalunya en posar-se en marxa ara fa cinc anys sota la fórmula de Secció d'Institut.

Llegeix més...