Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Xerrada sobre alimentació infantil a la llar d'infants municipal Els Patufets

2019 03 14 xerradaalimentariallarweb

La llar d'infants municipal Els Patufets ha organitzat una xerrada sobre alimentació infantil adreçada les famílies amb infants de 0 a 3 anys.

La xerrada, que ha tingut lloc aquest dijous, ha anat a càrrec de l'empresa que gestiona el servei de menjador del centre. Estava a dreçada a les famílies que tenen infants inscrits a la llar, però també a totes aquelles persones que volen conèixer de primera mà el servei de cuina pròpia de la llar d'infants municipal de Canyelles.

Llegeix més...

El Bibliobús El Castellot torna aquest dimecres a Canyelles

2017 05 25 BibliobusEl Bibliobús el Castellot torna aquest dimecres 13 de març a Canyelles.

 Entre dos quarts de quatre de la tarda i dos quarts de set del vespre estarà al passeig de la Zona Esportiva, davant de la llar d'infants municipal.

Llegeix més...

Jornades de portes obertes als centres educatius i calendari de preinscripcions escolars per al curs 2019-2020

 

2018 03 09 19.36.33

Els centres educatius de Canyelles celebren jornades de portes obertes com a pas previ a la preinscripció escolar per al curs 2019-2020. El municipi ofereix educació infantil (Llar d'Infants Els Patufets), educació primària (Escola Sant Nicolau) i educació secundària (Institut Pla del Bosc).

Llegeix més...

Xerrada sobre alimentació infantil a la llar d'infants municipal Els Patufets

2019 03 14 xerradallarinfantsnutricioLa llar d'infants municipal Els Patufets ha organitzat una xerrada sobre alimentació infantil adreçada les famílies amb infants de 0 a 3 anys.

La xerrada té lloc el dijous, 4 de març, a tres quarts de cinc de la tarda, i anirà a càrrec de l'empresa que gestiona el servei de menjador del centre. Està a dreçada a les famílies que tenen infants inscrits a la llar, però també a totes aquelles persones que volen conèixer de primera mà el servei de cuina pròpia de la llar d'infants municipal de Canyelles.

Llegeix més...