Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Obertes les preinscripcions de l'Escola Sant Nicolau

Des d'avui, dia 19, fins el 30 de març estan obertes les preinscripcions de centres d'ensenyament de primària, a continuació teniu un document amb tota la documentació que s'ha d'aportar.

Relació de documentació

Visita a l’Ajuntament dels nens i nenes de l’escola

Ahir, dimecres 14 de març, l’Alcaldessa de Canyelles va rebre la visita dels nens i nenes de 3er curs de l’Escola Sant Nicolau, amb qui van poder parlar i plantejar els seus dubtes de temes relacionats amb el municipi, les urbanitzacions, així com exposar els coneixements que estan assolint sobre els temes relacionats amb el sistema Democràtic, les eleccions de càrrecs públics, l’organització dels Ajuntaments, la relació del ciutadà amb l’administració etc...

La trobada va ser molt interessant i es va generar un clima ben distès, sobre tot al torn de preguntes, amb un debat engrescador. per finalitzar la visita van visitar les dependències municipals i els seus diferents departaments.

Taller Toca-Toca a la Llar d'Infants

El passat dijous 1 de març, a la llar vam poder disfrutar d’una visita molt especial. En Pedro, un veí del municipi ens va portar tota una sèrie d’animals que té a casa per tal que els poguéssim veure i tocar a la llar. En concret ens va portar: conills nans d’angora, tortugues, un gosset i una serp pitó. Els més atrevits, els vam tocar, la resta, els vam mirar i observar. Val a dir que a tots els nens i nenes de la llar ens va agradar molt que ens portessin aquests animalons, i agraïm moltíssim la col·laboració i la bona disposició per part d’en Pedro i el seu fill, així com de totes aquelles famílies que heu contribuït a que poguéssim veure tants animals a la llar d’infants. Moltes gràcies a tots i totes!

Veure imatges del taller

Preinscripcions ensenyament 2012-2013

El període de presentació de sol·licituds per al segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria es preveu entre el 19 i el 30 de març.

Llegeix més...