Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Ordres de S.M. Carnestoltes a la llar d'infants

Berenar de Nadal a la Llar d'Infants

El passat 22 de desembre de 2011 coincidint amb la finalització del primer trimestre del curs 2011-2012, a la llar vam celebrar un berenar amb totes les famílies dels infants que acudissin normalment a la llar.

Abans del refrigeri en el que hi van participar els pares dels infants, vam fer una reunió informativa de tots els pares i mares amb les tutores d’aula corresponent a les seves aules respectives, on vam comentar com havia anat a nivell de grup el període d’adaptació.

Llegeix més...

Celebració la diada de Santa Cecília

Des de ja fa uns anys, a la llar d’infants hem incorporat la setmana dels músics en la programació del centre fent-la coincidir amb el dia dels músics (22 de novembre, Sta Cecília).

Cada any, animem a les famílies per tal que vinguin a ensenyar-nos a la llar si toquen algun instrument musical, i a que el toquin i comparteixin aquests coneixements amb tots els infants de la llar. Enguany, ens vindrà a ensenyar l’acordió el Josep Mª Cano, músic de professió i amb una llarga i reconeguda experiència en la docència de la música.

Podrem gaudir-ne juntament amb els infants que van a P3 de l’escola el dilluns 21 de novembre. El dimecres 23 de novembre, els nens més grans de l’escola vindran a buscar-nos a la llar i anirem tots junts a l’escola, on ens tocaran diferents instruments que estan aprenent a tocar. El dijous 24, vindrà l’avi d’un infant de l’aula de bastons i també ens tocarà diferents instruments, i un altre dia, també vindrà un guitarrista.

Veure gal·leria fotogràfica

Celebració la diada de Santa Cecília

Amb motiu del dia dels músics (Sta Cecília), el dia 22 de novembre, a la llar d’infants Els Patufets de Canyelles, des de ja fa uns anys, hem introduït aquesta temàtica en la programació del centre, i durant tota una setmana, convidem a familiars i amics dels infants que acudeixen a la llar a que vinguin i comparteixin amb tots els infants i tota la comunitat educativa els seus coneixements musicals.

Llegeix més...