Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Caminada Sota la Llum de la Lluna Plena pel Pla del Bosc

2019 07 26 CaminadaLlunaPlenaEl divendres 26 de juliol. Es farà un recorregut pel Pla del Bosc

La tercera i darrera Caminada Sota la Llum de la Lluna Plena de la temporada té lloc el divendres 26 de juliol. La sortida serà a les 21:30 hores des del Gimnàs Municipal i la destinació, en aquesta ocasió, el Pla del Bosc. Se seguirà el recorregut que passa per les diverses masies d'aquesta zona que està a peu de la serralada del Pic de l'Àliga, resseguint totes les masies de la zona com Cal Simó, el Mas Rosell, Cal Vidal o Cal Fort, entre d'altres. Serà un recorregut molt suau i molt més fàcil que l'anterior, que va dur els participants fins al cim del Pic de l'Àliga.

Llegeix més...

Visita d'obres al pavelló

2019 07 12 visitaobrespavello2Els treballs del nou pavelló esportiu avancen segons el calendari previst i s'espera que al setembre ja estigui a punt perquè els clubs esportius comencin a fer-hi ja els seus entrenaments. També serà l'espai per practicar l'activitat esportiva per a l'escola Sant Nicolau i per a l'institut Pla del Bosc.

Llegeix més...

L'equip de Futbol 7 aconsegueix la sisena posició en el torneig comarcal Copa Penedès TV

2019 07 06 futbol72Canyelles, va participar per segon any consecutiu, el passat cap de setmana, 29 i 30 de Juny al Torneig Comarcal Futbol 7-Copa Penedès TV-Gran Premi CCAP, que organitza el Consell Comarcal de l'Alt Penedès amb la col·laboració de Penedès Televisió.

Llegeix més...