Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

El Casal Esportiu i Artístic arrenca amb un centenar d'inscrits

2013 CasalEsportiu CartellAvui, dimarts 25 de Juny, arrenca el Casal Esportiu i Artístic de Canyelles 2013, que organitza l’entitat esportiva canyellenca Club Taekwondo amb la col·laboració de l’'Area d'Esports de l'Ajuntament de Canyelles.
Enguany tindrà una durada de sis setmanes, a diferència de l’any anterior que varen ser cinc, i finalitzarà el divendres 2 d’Agost. L’horari serà de dilluns a divendres, de 9h a 14h amb opció a acollida de 8h a 9h i opció de menjador de 14h a 16.30h i està dirigit a nens i nenes que hagin cursat en aquest 2013 des de P3 fins a primer d’E.S.O.
El Casal tindrà lloc en diferents instal·lacions municipals com la Zona Esportiva, el Gimnàs Municipal i Sala multicultural i alguna aula del nou institu Pla del Bosc.
En la programació de les activitats del casal els nens i nenes tindran la possibilitat de realitzar activitats esportives des de psicomotricitat, esports com el bàsquet, tenis, futbol sala, voleibol, bàdminton, atletisme, tenis taula etc... però a l’hora també realitzaran activitats artístiques com manualitats de tot tipus, pintures, petites escultures, música, teatre etc....

Llegeix més...

Enhorabona a Jordi Torras, campió de lliga de Futbol sala

El canyellenc Jordi Torras, jugador del Barça Alusport, es va proclamar campió de la Lliga de futbol sala en un apassionant quart partit de la sèrie final al Palau Blaugrana. Finalment s’imposaria a ElPozo Múrcia als penals i va poder celebrar el títol amb l’afició. Aquest és l’homenatge als campions.

Aquest estiu, vine a jugar al Casal Esportiu Artístic

 

2013 CasalEsportiu CartellDes del passat dilluns dia 13 de maig fins al divendres 14 de juny, al Gimnàs Municipal de Canyelles, estan obertes les inscripcions al Casal Esportiu i Artístic, dirigit a nens i nenes que hagin cursat en aquest 2013 des de P3 fins a primer d’E.S.O.

El Casal tindrà lloc en diferents instal·lacions municipals com la Zona Esportiva, el Gimnàs Municipal i Sala multicultural, així com aules del nou institut Pla del Bosc. 

Dins de la programació de les activitats previstes al casal els nens i nenes tindran la possibilitat de realitzar activitats esportives de psicomotricitat, esports: bàsquet, tenis, futbol sala, voleibol, bàdminton, atletisme, tenis taula etc... però a l’hora també realitzaran activitats artístiques com manualitats de tot tipus, pintures, petites escultures, música, teatre etc....

Llegeix més...