Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

S’obre el termini per a la presentació de projectes de Casal d’estiu esportiu

Fins al dia 05.04.13 es podran presentar a l'Ajuntament de Canyelles, mitjançant l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, omplint una instància general i dirigint-se a la regidoria d'esports els diferents projectes per a la concessió de la gestió i organització del Casal d'Estiu Esportiu.

El projecte ha de ser un projecte esportiu amb programa d'activitats diverses en horari de 9h a 14h i de 9h a 17h amb l'opció de dinar i de 8h a 9h. opció d'acollida, de dilluns a divendres, adequat a les diferents edats (des de P3 fins a nascuts els 2001) per oferir alternatives d'oci a la mainada i als joves durant les seves vacances escolars a partir del 24 de Juny fins el 2 d'Agost de 2013. El programa del Casal ha de comptar amb la realització de diverses activitats relacionades amb la pràctica i iniciació de tota mena d'esports aprofitant les instal•lacions esportives municipals actuals.

Llegeix més...

Classificacions del cap de setmana d'esport a Canyelles

Durant aquest cap de setmana han tingut lloc el 2n Sprint Vertical, la 3a Caminada popular i la 5a Cursa de muntanya Pic de l'Àliga.

Llegeix més...

Aquest cap de setmana arriba la 5a Cursa de Muntanya Pic de l’Àliga

Per començar el que serà un cap de setmana d’esports a Canyelles el dissabte dia 9 de març el Club Taekwondo Canyelles, amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Canyelles i de professionals de les curses de muntanya, organitzarà el “2n Sprint Vertical al Pic de l’Àliga”. 

El diumenge dia 10 a les 9h del matí i des de la plaça del Casal tindrà lloc la sortida de la “3a Caminada popular al Pic de l’Àliga”, que serà sense ànim competitiu, per a tots aquells amants del senderisme. La llargada del recorregut serà de 10 Km.

Llegeix més...