Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Joventut

Canyelles comparteix el seu projecte de ràdio local amb Begues

2018 03 09 alcaldessesradiobegues

Visita tècnica per conèixer el model d'emissora on line que aquesta població té en marxa

L’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, i una representació tècnica de l’Ajuntament de Canyelles ha visitat Begues en el marc del projecte de creació d’una emissora de ràdio on line al municipi, que està en fase d’estudi.

Llegeix més...

Èxit de la tercera Full Cny's Rap, que aplega 19 participants i 250 espectadors

2018 03 03 batallesraprosaLes batalles de rap guanyen seguidors entre els joves i tindran continuïtat

La tercera edició de la Full Cny’s Rap ha tornat a ser un èxit i ha aplegat 19 participants i 250 espectadors. Les denominades ‘batalles’ de rap han omplert aquest dissabte la Sala Multicultural i durant quatre hores, els diversos concursants s’han anat enfrontant en diversos combats en què han hagut d’aguditzar les seves capacitats d’improvisar, de ser creatius i de rapidesa a l’hora de contestar els ‘atacs’ dels seus contrincants.

Llegeix més...

El conte 'Jo mai, mai...' arriba als alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Pla del Bosc

2018 03 02 llibremaimaiEls alumnes de  3r d'ESO de l'Institut Pla del Bosc han rebut aquest divendres el conte Jo mai, mai..., un llibre editat pel Consell Comarcal del Garraf, amb el suport de la Diputació de Barcelona, que vol ajudar a treballar la prevenció de riscos amb els joves. És un llibre que vol ajudar els adolescents d'aquesta edat a reflexionar sobre temes que els preocupen en aquesta edat com la sexualitat, l'afectivitat, les drogues legals i il·legals, el tabac, l'alcohol, el cànnabis, les relacions de parella, els desitjos, les pors, els conflictes a casa, l'autoestima, la imatge personal, la presa de decisions, els estereotips, la tolerància, el respecte o el bon ús de les xarxes socials, entre d'altres.

Llegeix més...

Tercera edició de la Full Cny's Rap, aquest dissabte 3 de març

2018 03 03 cnyfullrap3Les batalles de rap tornen a Canyelles el dissabte 3 de març. Organitzada pel Moviment Jove de Canyelles, amb el suport de de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament, la  Full Cny's Rap III arriba precedida de l'èxit de les dues edicions anteriors, celebrades el juliol i l'octubre passats. L'escenari d'aquesta tercera edició torna a ser la Sala Multicultural, el 3 de març, a dos quarts de sis de la tarda.

Les també denominades batalles de galls són campionats de rap en què els joves s'enfronten en diversos combats fent mostra dels seus dots per improvisar, per ser creatius i ràpids a contestar els 'atacs' dels seus contrincants. Un jurat va avaluant les actuacions i els joves van superant rondes fins a arribar a quedar un únic cantant, que serà el guanyador de la batalla final i del concurs. En el darrer campionat, celebrat a l'ocutbre a Canyelles, es van aplegar gairebé 250 joves i 25 participants.

Llegeix més...