Xerrada-joc de rol Anem per feina a l’Ecijove
El proper 19 de gener a les 18.00h tindrà lloc a l’Ecijove l’activitat “Anem per feina”, xerrada a càrrec de l’Assessoria laboral de l’Oficina Jove del Garraf.
La xerrada té com a objectiu proporcionar al jovent eines per encarar el procés de recerca de feina i donar a conèixer el marc bàsic de les relacions laborals i la realitat actual del mercat laboral.
Es tracta d’una activitat molt participativa en la que els i les joves de 16 a 30 anys, mitjançant un joc de rol, simularan estar en un procés de selecció de personal. Aquesta activitat està organitzada per part de les àrees de joventut i ocupació, a la sessió també es donarà informació sobre el Servei Local d’Ocupació.
Nous grafittis a la zona esportiva
El grup de joves aficionats al grafitti col•laborador habitual de l’Ecijove ha realitzat un nou grafitti a la zona esportiva, concretament darrere els seus vestidors. Els joves van demanar poder utilitzar aquest mur, el qual, com el del pati de l’Ecijove s’anirà renovant periòdicament.
3x3 de Bàsquet a l’Ecijove
El proper 30 de desembre a partir de les 11.00h es realitzarà un 3x3 de bàsquet a l’Espai Cívic Jove de Canyelles. Aquest equipament juvenil disposa d’una pista poliesportiva en la que s'hi organitzaran diferents activitats esportives al llarg de l’any amb l’objectiu de dinamitzar l’equipament i promoure l’activitat física i l’esport entre el jovent.
El torneig compta amb el suport del Consell Esportiu del Garraf i està organitzat des de les àrees de joventut i esports de l’ Ajuntament.
Les inscripcions són gratuïtes i estan obertes fins el 23 de desembre per als majors de 12 anys, els equips poden ser femenins, masculins i mixtes i les categories són de 12 a 15 anys i majors de 16. Es tracta d’ una activitat dins de les festes nadalenques, plantejada més enllà de la competitivitat, en la que hi haurà obsequis per a tothom que hi participi.
Cuina i salut a l’Ecijove
El dimecres 17 de novembre els i les joves del grup XAM van participar de taller “cuina sense pares” promogut pel Servei de Salut Pública de Diputació de Barcelona. Es van organitzar dos grups, els quals van preparar un primer plat, un segon i unes postres, elaborant un àpat equilibrat i saludable. Les receptes que es van seguir eren: gaspatxo, salmó amb tàrtara i iogurt amb fruits secs.
Amb aquesta activitat, una dotzena de nois i noies es van introduir en el món culinari i van entrar en contacte amb ingredients, textures i sabors nous per alguns dels participants.
D’altra banda, es va passar una enquesta sobre els hàbits alimentaris, que va ser contestada de manera individual per cada participant. La promoció dels hàbits saludables i la prevenció de possibles problemàtiques entorn a l’alimentació és també una tasca que es realitza des de l’àrea de joventut de l’Ajuntament de Canyelles.