Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Les Nits a la Fresca

El dijous 7 de juliol comencen "les Nits a la fresca 2011"

Les nits a la fresca són una oferta lúdica i cultural dirigida al jovent i al públic en general força consolidada al municipi de Canyelles. Cada dijous es presenta una programació amb diferents grups juvenils principalment del municipi i de la comarca els quals ens aporten diversos estils musicals. És un projecte de plataforma i suport a la creativitat i la cultura juvenil que pretén oferir alternatives d’oci nocturn.

Aquest cicle s’inicia el proper dijous 7 de juliol amb la formació de jazz vilafranquina “Jazztira”.

Llegeix més...

Sortida jove al Parc de les Deus

La jornada, que s’emmarca dins la programació anual de joventut, està dedicada a les activitats esportives, i es realitza de forma conjunta amb els joves de Cubelles i Olivella.

El proper dilluns 27 de juny, els joves de Canyelles, Cubelles, i Olivella, compartiran una jornada de recreació esportiva al Parc de les Deus –Sant Quintí de Mediona-, que ha estat subvencionada per la Diputació de Barcelona. Aquesta activitat que promou la Diputació, oferint-la als ajuntaments, compta amb una quarantena de participants, dels quals, 10 són joves de Canyelles.

L’activitat va adreçada a nois i noies entre 12 i 16 anys i té un cost de sis euros que inclou l’autocar, les diferents activitats esportives de la jornada, i el dinar. Els i les joves practicaran diferents activitats durant el matí i part de la tarda: via ferrada, tirolina de 120m, remuntada de riu, i realitzaran iniciació a l’espeleologia.

Es tracta d’una jornada que també vol donar la benvinguda a l’estiu a través d’activitats esportives que potencien les relacions entre el grup de joves.