Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Primera jornada Garage Sale a Canyelles

2019 07 14 GarageSalewebCanyelles organitza la primera jornada de 'Garage Sale' o Venda de Garatge, el pròxim 14 de juliol, de deu del matí a dues del migdia.

Llegeix més...

L'Ajuntament de Canyelles posa en marxa el pla de seguretat i prevenció d'incendis forestals de la campanya d'estiu

2019 06 ADFcanyelles2L’Ajuntament de Canyelles posa en marxa el pla de seguretat i prevenció d’incendis forestals de la campanya d'estiu, coordinat amb els Guàrdies Municipals de Canyelles, l'ADF i els Cossos de Seguretat, coincidint amb l’inici del Pla de Vigilància d’Incendis de la Diputació de Barcelona. 

 

Llegeix més...

Canyelles fa un pas més per al distintiu Biosphere de Sostenibilitat

2019 06 12 biosphereajuntamentJornada d'assessorament tècnic a l'Ajuntament de Canyelles per seguir endavant amb el procés per aconseguir els distintius Biosphere de sostenibilitat els impulsen la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç i l'Institut de Turisme Responsable.

L'objectiu és implementar una gestió més sostenible i bones pràctiques per al desenvolupament del turisme sostenible

Llegeix més...

Sessió de treball amb la Federació d'ADF per preparar la temporada d'estiu

2019 06 07 reuniofederacioADFL'alcaldessa de Canyelles i presidenta de la Mancomunitat Penedès-Garraf, Rosa Huguet, s'ha reunit aquest divendres amb la Federació d'ADF Penedès-Garraf en una trobada de coordinació del dispostiu de prevenció d'incendis de la temporada d'estiu.

Llegeix més...