Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Jornada de treball en l'àmbit del medi ambient

2019 06 05 trobadamediambientAquest dimecres, Dia Internacional del Medi Ambient, important jornada de treball i seguiment de diversos processos en marxa en aquest àmbit al municipi. Les basses de recuperació d'amfibis, el projecte de catalogació d'arbres centenaris i d'espècies protegides o el seguiment del llentiscle del Camí del Pla del Bosc, i l'entrada en la temporada d'alt risc d'incendi, han estat només alguns dels molts temes que s'han tractat en aquesta reunió.

Llegeix més...

Setmana del Medi Ambient a Canyelles

2019 05 06 diamundialmediambientCanyelles celebra la Setmana del Medi Ambient coincidint amb el 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient.

Llegeix més...

Marxa climàtica entre Canyelles i Olèrdola en defensa del Medi Ambient

2019 06 passejadaccooL'Ajuntament de Canyelles, en una nova acció de protecció del medi ambient, col·labora amb la caminada organitzada per CCOO en el marc del projecte europeu Life Clinomics per lluitar contra el canvi climàtic.

La caminada es fa aquest diumente 9 de juny, amb motiu del Dia Internacional del Medi Ambient, que se celebra el 5 de juny.

Llegeix més...

Convenis amb l'ACA per millorar el sanejament i fer la depuradora de Daltmar

2019 05 20 signaturaACACanyelles ha estat escenari de la signatura de diversos convenis entre la Mancomunitat Penedès-Garraf, que presideix l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet i Sugranyes, i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). Una trobada en què també s'han tractat temes referents al municipi de Canyelles com el col·lector de la urbanització Califòrnia o la depuradora de Daltmar.

Llegeix més...