Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Canvi horari d'estiu

 A les 2 seran les 3

Aquesta nit, diumenge, 29 de març, el rellotge s’avançarà una hora a les dues de la matinada, que passaran a ser les tres. Aquest canvi, que posa inici al període de set mesos d’horari d’estiu per al 2015, és una mesura d’estalvi i eficiència energètica que permetrà estalviar una mitjana d’entre 10 i 11 euros per llar a Catalunya –impostos inclosos-, segons dades de l’Institut Català d’Energia (ICAEN). En total, el canvi horari generarà un estalvi de 30 milions d’euros –impostos inclosos- a Catalunya.

Llegeix més...

Celebració del Dia dels Boscos i Diada de les ADF

2015 03 21 DiadaADF 01

Coincidint amb el dia Internacional dels Boscos, el passat dissabte 21 de març es va fer una trobada de les ADF de la Federació del Penedès-Garraf. Va ser una matinal per donar-se a conèixer i convidar a fer diferents activitats qui es va apropar a la Sala Multicultural, entre les quals una xerrada sobre gestió dels boscos, poder veure de prop i pujar a un vehicle de les ADF o una botifarrada popular.

També coincidint que aquella mateixa setmana començava la temporada de risc d’incendis forestals, l’Ajuntament de Canyelles va donar a conèixer els recursos de què disposa per a facilitar que la ciutadania col·labori a minimitzar els riscos d’incendis, com són les recollides gratuïtes a domicili de voluminosos i restes vegetals, o la possibilitat de fer-se voluntaris de cendres.

Llegeix més...

Dia del Bosc a Canyelles

El pròxim dissabte 21 de març és el dia Internacional del Bosc, i a Canyelles s’ha volgut celebrar amb una trobada d’ADF de la zona, on l’amfitriona, ADF Garraf, es donarà a conèixer realitzant diferents activitats.

Així la matinal començaria a les 9.30?h, a la plaça del Casal, amb una mostra de vehicles ADF que seguirà durant tot el matí, i amb activitats per als nens com una gimcana. A continuació, una botifarrada popular, i a mig matí dues activitats a la Sala Multicultural, amb un conte audiovisual a les 12?h i una xerrada sobre “La importància de la gestió forestal.

Es convida a tothom a participar i gaudir d’aquesta festa.

Feu clic aquí per veure la butlleta informativa
Feu clic aquí per veure el programa d'activitats