Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Canyelles prepara la campanya contra incendis d’enguany

 

L’Ajuntament de Canyelles està treballant en la campanya contra incendis de la nova temporada d’estiu per reduir al màxim els possibles riscos davant d’un foc inesperat en alguna zona del municipi o de l’àrea d’influència, degut que aquesta és una població amb força massa forestal i, per tant, amb més probabilitat de patir incendis.

Després de l’incendi del juny de l’any passat en que es van cremar 600 hectàrees, entre Canyelles i Castellet i la Gornal, i que va arribar a tocar a la urbanització Les Palmeres, l’equip de govern ha posat fil a l’agulla per mirar de prevenir tot risc. Per això, des del consistori s’ha organitzat un grup de voluntaris anomentat “Grup de Cendres” format per persones que en cas d’una emergència es presenten a l’Ajuntament de manera espontània, i ofereixen el seu temps i servei per treballar en l’emergència del moment.

 

Llegeix més...

Jornada formativa “Grup Voluntaris de Cendres”

L’Ajuntament de Canyelles va formar al setembre de 2012 el Grup de voluntaris de Cendres, format per aquelles persones que en cas d’una emergència es presenten a l’Ajuntament de forma espontània, voluntaris que ofereixen el seu temps i servei per lluitar contra l’emergència del moment. Aquest grup tindrà funcions d’intendència i suport als afectats, principalment.
 
L’Alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, ha volgut dur a terme aquesta jornada de formació, que va tindre lloc el dia 9 de maig, a aquest grup de voluntaris per explicar-los el funcionament des de diferents àmbits d’actuació en cas d’emergència i, més concretament, en cas d’incendi.

Llegeix més...

Jornada de formació per al Grup de voluntaris de cendres

El proper dijous dia 9 de maig a les 20 hores, es portarà a terme una jornada de formació de 2 hores que tindrà lloc  a l’Ajuntament, per a tots els integrants del grup de voluntaris de cendres.

El grup de voluntaris de cendres està format per aquelles persones que en cas d’una emergència es presenten a l’Ajuntament de forma espontània, voluntaris que ofereixen el seu temps i servei per lluitar contra l’emergència del moment. Entre aquestes persones que no estan enquadrades en cap estructura organitzada, ni obeeixen d’entrada a cap protocol d’actuació ni de treball per a la lluita contra l’emergència, l’Ajuntament de Canyelles va formar al setembre de 2012 el Grup de voluntaris de Cendres, el qual tindrà funcions d’intendència i suport als afectats, principalment.

Llegeix més...

Gran afluència de visitants al Mercat de Troc

El passat 21 d’abril pel matí, va tenir lloc la 4a edició del Mercat de Troc i venta d’articles de segona mà. Es va comptar amb un temps favorable que va acompanyar en tot moment el Mercat i que va atraure molts visitants a passejar i buscar les ocasions per fer una compra o un intercanvi.

Al Troc hi va haver la participació de 86 expositors amb tota classe d’objectes. Aquests, es van mostrar força satisfets amb el funcionament i amb els resultats aconseguits, reiterant la petició de participar en altres edicions.

Llegeix més...