Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Canyelles té cura del medi ambient

La Deixalleria Municipal augmenta el nombre d’usuaris i de materials recollits.

L’Ajuntament de Canyelles treballa en la conscienciació i protecció del Medi Ambient entre els veïns i les veïnes del poble. Un exemple és les bones xifres que la Deixalleria Municipal ha tingut en els últims tres anys.

Gràcies a les campanyes promogudes des del consistori, aquest servei ha tingut un bon retorn amb unes xifres d’usuaris i utilització del servei que han anat en augment.
En els exercicis 2011-2013, aquest servei ha incrementat un 31% el nombre d’usuaris, en un 36% les aportacions fetes i han augmentat en un 11% la quantitat en kg de residus gestionat.

Llegeix més...

Canyelles pateix els efectes del vent

Gràcies a l'estació meteorològica podreu trobar les ràfegues del vent.

en aquest enllaç

Amb el foc extingit continuen les tasques de refredament

 Foc Controlat a Olèrdola

 

Els efectius de control d'incendis continuen refredant la zona de l'incendi, ja extingit, que ha tingut lloc a Olèrdola aquesta matinada passada.

Última hora: incendi a Olèrdola

Aquesta matinada s’ha produït un incendi forestal al poble veí de Sant Miquel d’Olèrdola que de moment no ha afectat el terme municipal de Canyelles, tot i que el foc s’ha pogut visualitzar des de l’ubanització de Daltmar. L’Ajuntament des de primera hora del matí ha desplaçat fins el lloc dels fets els ADFS municipals per ajudar en les tasques d’extinció. L’Alcaldessa Rosa Huguet també està des de ben d’hora al consistori d’Olèrdola seguint les informacions i l’evolució dels fets.
A les 2 de la matinada els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís de l’incendi a prop de “Les Cases de la Vall”. Al lloc dels fets s’han activat una trentena de dotacions terrestres que han pogut donar per estabilitzat el perímetre al voltant de les 06.30 hores d’aquest matí. En aquests moments, treballen per acabar d’apagar tots els punts calents i poder-lo donar, així, per controlat. A hores d’ara, ja s’han incorporat a les tasques d’extinció quatre mitjans aeris (un avió de vigilància i atac, dos helicòpters bombarders i un helicòpter de comandament).

Llegeix més...