Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Consulta de les dades meteorològiques de Canyelles

Des de l’Ajuntament de Canyelles recordem a la ciutadania que un dels serveis que té a l’abast en matèria mediambiental, entre d’altres, és facilitar els informes meteorològics com a eina per a reclamacions a les asseguradores per a desperfectes diversos.

Si aquest és el vostre cas podeu posar-vos en contacte mitjançant el mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé presencialment a l’ OAC dins l’horari de dilluns a dissabte de 9 a 14 hores.

També consultar directament aquestes dades a l’estació de Canyelles. Podeu escollir les dades d’avui o per data , si s’han de consultar d’una data concreta.

Resta totalment prohibit de realitzar cremes fins a nou avís a Canyelles

Mentre el Pla Alfa estigui activat nivell 2, o superior, per avís de fortes ràfegues de vent del Servei Meteorològic de Catalunya.

En qualsevol moment podeu consultar el Mapa del Pla Alfa vigent en aquest enllaç
Per a més informació podeu sol•licitar-lo a la Subdirecció General dels Agents Rurals al telèfon 93 574 00 36 (Finca Torreferrussa) o al d'atenció ciutadana 012 o bé en el nostre Ajuntament 93 897 30 11.

Canyelles té cura del medi ambient

La Deixalleria Municipal augmenta el nombre d’usuaris i de materials recollits.

L’Ajuntament de Canyelles treballa en la conscienciació i protecció del Medi Ambient entre els veïns i les veïnes del poble. Un exemple és les bones xifres que la Deixalleria Municipal ha tingut en els últims tres anys.

Gràcies a les campanyes promogudes des del consistori, aquest servei ha tingut un bon retorn amb unes xifres d’usuaris i utilització del servei que han anat en augment.
En els exercicis 2011-2013, aquest servei ha incrementat un 31% el nombre d’usuaris, en un 36% les aportacions fetes i han augmentat en un 11% la quantitat en kg de residus gestionat.

Llegeix més...

Canyelles pateix els efectes del vent

Gràcies a l'estació meteorològica podreu trobar les ràfegues del vent.

en aquest enllaç