Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Gran afluència de visitants al Mercat de Troc

El passat 21 d’abril pel matí, va tenir lloc la 4a edició del Mercat de Troc i venta d’articles de segona mà. Es va comptar amb un temps favorable que va acompanyar en tot moment el Mercat i que va atraure molts visitants a passejar i buscar les ocasions per fer una compra o un intercanvi.

Al Troc hi va haver la participació de 86 expositors amb tota classe d’objectes. Aquests, es van mostrar força satisfets amb el funcionament i amb els resultats aconseguits, reiterant la petició de participar en altres edicions.

Llegeix més...

Èxit d’incrits al Mercat de Troc a Canyelles

Diumenge 21 d’abril Canyelles organitza una nova edició del Mercat de Troc. Es tracta d’un mercat d’intercanvi i compra-venda de productes de segona.

L’objectiu del Mercat és sensibilitzar sobre la vida dels objectes que tenim per casa i la seva reutilització donant-los una segona vida i així aconseguir entre tots reduir les deixalles que poden ser útils.

Llegeix més...

S’amplia el Servei de Recollida d’oli usat domèstic

 

Recollida d'oli domèsticDes de la seva obertura, la Deixalleria municipal té a disposició un contenidor d’olis vegetals per a la seva recollida i tractament. Aquesta setmana, a Canyelles s’ampliarà el servei amb la ubicació de 7 punts més de recollida en tot el municipi. Aquests seran contenidors en els quals es podran dipositar en recipients de plàstic l’oli usat de la cuina.

L’ampliació d’aquest servei és gratuït per l’Ajuntament. L’empresa Ekipolis, SL és l’encarregada de subministrar, instal·lar i mantenir aquests contenidors, també serà la responsable de recollir l’oli dipositat. L’oli recollit és utilitzat per produir biocombustible. A més, en el conveni signat amb l’Ajuntament, Ekipolis retornarà a aquest un 0,7% del benefici que obtingui de l’oli recollit a Canyelles per destinar-ho a projectes amb finalitats socials.

Llegeix més...

Servei excepcional de recollida de brossa amb motiu de Setmana Santa

Amb motiu de la Setmana Santa i per tal d’adequar el servei de recollida de la brossa a les necessitats reals que comporta l’increment de residents pròpia d’aquestes dates, durant el dissabte 30 i el dilluns 1 hi haurà un servei extra de neteja dels entorns dels contenidors.