Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

El servei de recollida de restes vegetals, totalment bonificat

Per tal d’implementar més extensament la recollida de restes vegetals i d’incentivar la utilització d’aquest servei, la Junta de Govern Local va aprovar a la “inaplicació de l’ordenança municipal número 27”, sobre la recollida de restes vegetals a domicili, en el terme del cost per saca. Així, des d’aquest mes de maig, tothom que ho requereixi pot adreçar-se a l’Ajuntament i fer la sol·licitud de la saca amb un cost totalment bonificat, és a dir, gratuït.

A part d’incentivar una actitud responsable per la recollida selectiva, en aquest cas de restes vegetals, aquesta mesura pretén minimitzar el fet que es produeixin abocadors incontrolats i també pretén que no s’utilitzin contenidors de rebuig per les restes vegetals que fan s’omplin molt ràpidament i se saturin els punts de recollida.

Llegeix més...

Avís per a totes les persones propietaris de solars i terrenys en zona urbana i urbanitzable, sense edificar

Es recorda a les persones propietaris de solars i terrenys en zona urbana i urbanitzable, sense edificar, que d’acord amb allò que assenyala la legislació vigent en matèria d’urbanisme i de prevenció d’incendis forestals la obligació que tenen de mantenir-los  nets amb la finalitat d’evitar problemes de salubritat i risc d’incendis forestals. El termini per a fer-ho finalitza el dia 1 de juny de 2012. Una vegada transcorregut aquest, l’ajuntament es reserva el dret, prèvia inspecció i notificacio, de procedir a la neteja subsidiària de parcel·les amb càrrec a la seva propietat, tal i com ho permet l’Ordenança fiscal nº 21, vigent al nostre municipi.

Veure Ban

El Mercat de Troc tanca edició amb rècord de parades i èxit d’intecanvis i vendes

 

El passat 22 d’abril pel matí, l’Ajuntament de Canyelles, l’associació de veïns de Les Amèriques i els Dracs de Canyelles, van organitzar la 3a edició del Mercat de Troc i venta d’articles de segona mà, a la plaça Francesc Macià de Canyelles, al costat del mercat setmanal.

Llegeix més...

Setmana del Medi Ambient a Canyelles

Del 22 al 29 d’abril, es celebrarà a la Sala Multicultural de Canyelles la Setmana del Medi Ambient. S’organitzen una sèrie d’activitats, la majoria vinculades a la recollida i la gestió de residus, que pretenen captar l’atenció del visitant i sensibilitzar-lo en iniciar o bé seguir mantenint actituds respectuoses amb el medi, actituds que si s’incorporaren dins la nostra quotidianitat, no representen gairebé esforç i sí molt benefici de cara al nostre entorn.

Les activitats que es podran trobar seran 2 exposicions anomenades “Dóna la volta. Del residu al recurs” i “Orgànica”, on de forma amena i atractiva, doncs fins i tot hi haurà un joc interactiu, se’ns mostra què se’n fa de les deixalles que curosament anem separant i abocant al contenidor corresponent. Els més petits de la casa podran gaudir d’un inflable que, d’una manera lúdica, hi haurà uns monitors que ajudaran a aprendre a fer la separació de deixalles des de casa. També s’hi podrà trobar informació sobre projectes que actualment estan en marxa a Canyelles i informació general de diferents campanyes mediambientals.

Llegeix més...