Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Nadal sostenible a Canyelles

Tothom ens estem preparant per a les celebracions del Nadal amb tot el que comporten de festa, tradició i increment del consum. I, pel que fa a aquesta última qüestió, l’Ajuntament de Canyelles vol traslladar una sèrie de recomanacions que podem aplicar per tal de fer que el nostre consum sigui el més responsable i sostenible possible. 

Llegeix més...

Es finalitzen els treballs de manteniment de la franja de protecció de La Cogullada

Durant les darreres tres setmanes i mitjançant una empresa especialitzada en treballs forestals, l’Ajuntament ha dut a terme treballs de manteniment i de nova obertura d’algun tram que restava pendent, a la franja de protecció de les urbanitzacions La Cogullada 1 i 2.
D’aquesta manera es dona continuïtat als treballs d’obertura de la franja que es van dur a terme, ja fa uns anys, en el moment de la finalització i recepció per part de l’Ajuntament de les infraestructures dels esmentats nuclis.

Llegeix més...

L’Ajuntament de Canyelles forma un grup per coordinar els voluntaris espontanis que sorgeixen en casos d’emergència

Quan es produeix un incendi forestal en el terme municipal o zona adjacent, es presenten a l’Ajuntament de forma espontània voluntaris que ofereixen el seu temps i servei per lluitar contra l’emergència del moment.

Per coordinar a aquestes persones que no estan enquadrades en cap estructura organitzada, ni obeeixen d’entrada a cap protocol d’ actuació per a la lluita contra l’emergència, l’Ajuntament de Canyelles ha format el Grup de Vigilància de Cendres, el qual tindrà funcions d’intendència i suport als afectats, principalment.

Llegeix més...

Canvi puntual de dia de recollida de restes vegetals i voluminosos

Degut a la festivitat local de dilluns 10 de setembre, el dia de recollida de voluminosos i restes vegetals d'aquesta setmana es canvia al dimecres 12 de setembre.

Aquest canvi de dia és un canvi puntual, es continuaran fent les recollides els dilluns.