Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Mesures d'actuació ambiental per prevenir la calor

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha emès un avís de nivell 2 per onada de calor a les comarques de ponent, es preveu que s'allargui fins al proper dimecres.

Es demana als ciutadans i ciutadanes que extremin les precaucions per tal d'evitar incendis i que segueixin els consells que podran trobar en el següent folletó per tal d'evitar cops de calor.

Mesures d'actuació ambiental per prevenir la calor

Arriba fins a Canyelles l'olor de l'incendi de l'Alt Empordà

Durant les últimes hores ha arribat a Canyelles el fum i l'olor a cremat provinents de l'incendi de la Jonquera, que encara no es troba controlat i ja ha cremat unes 13.000 hectàrees, avivat per la tramuntana.

Així, des de l'Ajuntament es vol tranquilitzar als veïns i veïnes de Canyelles, alertats per la pudor a cremat, i informar-los que, degut a les altes temperatures es manté la situació de pre-alerta d'incendi al municipi.

Informació sobre la tinença responsable d'animals de companyia

Des de l'Ajuntament volem potenciar la tinença responsable dels animals de companyia, en el següent document trobareu els deures i obligacions dels propietaris i propietàries:

Llegeix més...

Revetlles amb precaució

S'ha iniciat la campanya multiinstitucional “Revetlles amb precaució” que la Generalitat de Catalunya impulsa any rere any a través del Departament d’Interior, amb qui col·laboren els departaments de Salut, Ensenyament i Cultura i l’Agència Catalana del Consum, i amb la participació institucional de la Delegació del Govern de l’Estat, l’Ajuntament de Barcelona, la Creu Roja, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i determinades empreses del sector pirotècnic.

Llegeix més...