Queden ...
per la 17a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

'Canyelles és el teu mirall', actua amb civisme

2018 05 canyelleseselteumirallcartellCanyelles manté la campanya de civisme per promoure el respecte cap a l’entorn, els animals, el medi ambient i la vila

Animals de companyia, residus, vehicles i grafits són els quatre eixos de la campanya que es fa amb el suport de la fundació Mas Albornà

L’Ajuntament de Canyelles té en marxa na campanya informativa de civisme, amb la col•laboració de la Fundació Mas Albornà, amb el lema CANYELLES ÉS EL TEU MIRALL. L’objectiu és promoure i fer pedagogia de la importància d’actuar amb respecte i civisme perquè volem ser millors i tenir cura del nostre entorn, dels animals, del medi ambient i de la nostra vila, ha apuntat l’alcaldessa Rosa Huguet en la presentació d’aquesta campanya, que vol incidir en algunes qüestions que ens preocupen moltíssim i que, de la mà de Mas Albornà, volem ajudar a combatre, ha afegit. 

Llegeix més...

El CAAD busca cases d'acollida pel fred

2019 campanyafredCAADEl Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD) de la Mancomunitat Penedès-Garraf, activa una campanya per buscar cases d’acollida per aquells animals que necessiten un espai més adequat a les seves circumstàncies durant els mesos de més fred.

Llegeix més...

Servei Municipal Gratuït de Recollida de Restes Vegetals

2019 saquesCANYELLES ÉS EL TEU MIRALL. Ajuda a mantenir neta la vila i a promoure una actitud responsable per la recollida selectiva.

L'Ajuntament de Canyelles ofereix, de manera gratuïta, el Servei de Recollida de Restes Vegetals. L'objectiu és facilitar aquesta tasca a tots els ciutadans, incentivar una actitud responsable per la recollida selectiva, en aquest cas, les restes vegetals, i minimitzar el fet que es produeixin abocadors incontrolats o que no s'utilitzin contenidors de rebuig per les restes vegetals que fan s'omplin molt ràpidament i se saturin els punts de recollida.

Amb aquestes recollides, les restes vegetals entren en un procés de gestió perquè acabin sent la base de la producció de compost.

Cal recordar que les restes vegetals també es poden portar directament a la Deixalleria municipal, dins l'horari d'aquesta instal·lació, que trobareu en el següent enllaç:

HORARI DEIXALLERIA MUNICIPAL

Llegeix més...

El Dia de l'Arbre, novament un èxit de participació

Una cinquantena de Famílies participen aquest diumenge en la plantada popular d'arbres al Camí del Fondo de les Alzines

2019 13 01 diaarbreweb

Llegeix més...