Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Nova edició del butlletí 'Canyelles Avui'

2020 02 CanyellesAvuifebrerLa nova edició del butlletí d'informació municipal Canyelles Avui ja és al carrer amb un nou format i amb més contingut.

El butlletí municipal d'aquest mes de febrer recull algunes de les informacions que han destacat durant l'inici de l'any 2020. 

CANYELLES AVUI FEBRER 2020

 

 

 

 

 

 

 

És el cas del Dia de l'Arbre 2020, una nova jornada reivindicativa de la importància de protegir els boscos i l'entorn natural del municipi i que ha organtizat, un any més, l'entitat AIDAC i l'Ajuntament de Canyelles amb el suport de l'ADF Garraf i de l'assosciació Alytes.

També en l'àmbit de Medi Ambient, el butlletí recull que Canyelles ha aconseguit el certificat de compromís per la sostenibilitat Biosphere.

Les bonificacions que l'Ajuntament ofereix en l'àmbit del transport públic i de la deixalleria municipal també n'ocupen una part informativa.

El full informatiu també fa referència al projecte de creació del nou òrgan de participació ciutadana del Consell d'Infants i del nou pla de seguretat que ha obtingut Canyelles (Duprocim).

També hi ha espai per al Carnaval 2020, per a l'emissora de ràdio online Ràdio Canyelles.

I a la part central hi ha una informació destacada sobre cinc projectes importants per al futur del municipi, que es recullen en les demanes que Canyelles ha fet al PUOSC.

Us podeu descarregar  aquí el butlletí CANYELLES AVUI FEBRER 2020