Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Mercat de venda no sedentària de Canyelles

El mercat de Canyelles es va iniciar el desembre del 2004 i des dels seus inicis l’Ajuntament va optar per al cessió externa de la seva gestió cap a empreses especialitzades.
Des dels 2004 i fins al 2009 la seva gestió va estar a mans del Sr. Àngel Gimeno  com a representant de, primer, la COOPERATIVA ROM i desprès de SERVIGRA, empreses especialitzades en la gestió de mercats com el de Canyelles.
Desprès d’un període de transició, finalment a l’abril de 2010 i fins a dia d’avui la gestió passa a mans de l’entitat UVA (Unió de Venedors Ambulants) que presideix ANTONI MAS.
Des dels seus inicis el mercat té lloc els diumenges, de 9 a 14 hores i la seva ubicació actual és al carrer de Ramon Sanvisens i al lateral de la carretera C-15.
Actualment consta d’una vintena de parades i la seva ambició és anar creixent, mica en mica i anar-se consolidant com a un dels mercats dominicals de la comarca.
A més a més d’una activitat que fomenta l’economia local, constitueix un punt de trobada important de les persones que viuen o que, senzillament, estan de passada pel municipi.

Dixieland-Tast: Una vetllada amb gust

Donada la gran acceptació que va tenir l’any passat la realització del “Dixieland-Tast”, l’Ajuntament de Canyelles juntament amb ARCAT i Viu el Parc, estan treballant conjuntament amb l’organització de la segona edició.

Dixieland-Tast consisteix en fer un sopar-degustació de productes de tardor, cuinats prèviament pels restaurants del municipi i  amenitzant la vetllada el grup de música “Anna & the six”, composat per  7 artistes.

Aquest esdeveniment  es portarà a  terme el proper dissabte 15 d’octubre de 2011, a la Sala Multicultural de Canyelles. Enguany, com a novetat s’habilitarà una zona per a fumadors amb la col·locació de  taules a l’exterior de la Sala.A les 21.00 hores s’iniciarà l’acte; tots els comensals hauran de comprar els corresponents tiquets, amb els quals podran escollir entre les carpes personalitzades que cadascun dels restaurants tindrà instal·lades, i en les quals s’oferirà gran varietat de plats cuinats .

La venda de tiquets es realitzarà al mateix lloc de l’esdeveniment; L’import dels tiquets serà  3,00 € la degustació i  1,00 €  la beguda.

Hi ha places limitades donat l’aforament de la Sala.

Us animem a participar i gaudir d’aquesta vetllada que de ben segur en sortireu satisfets.

Catàleg de degustació

Catàleg de degustació de begudes