Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Sanitat i Consum

Últim dia de repartiment de medicaments a les persones vulnerables per part dels voluntaris

2020 05 22 ultimdiamedicamentsAquest divendres ha estat l'últim en què el grup de voluntaris ha repartit medicaments a domicili a les persones vulnerables.

De manera coordinada, la Farmàcia Engel i l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Canyelles, van posar en marxa, al principi del confinament pel Covid-19, aquesta iniciativa. Durant aquests dos mesos un grup de voluntaris han repartit els medicaments cada setmana als col·lectius vulnerables. 

Llegeix més...

Els restaurants i bars poden obrir per a consum a l'interior fins a un 40% de l'aforament

2020 05 22 reoberturarestaurantsEl govern espanyol ha flexibilitzat algunes de les mesures per als municipis de menys de 10.000 habitants i que es trobin en fase 0 o 1, aplicables a partir d'aquest divendres 22 de maig 

Es permet la reobertura al públic dels establiments d'hostaleria i restauració per a consum en el local (excepte discoteques i bars d'oci) amb un màxim del 40% de l'aforament.

Les terrasses es mantenen al 50% de l'aforament.

BOE 22 de maig

BOE 16 de maig en què es detallen les mesures a l'Hostaleria i la Restauració

A continuació algunes de les mesures que els establiments han d'adoptar⏬⏬⏬

Llegeix més...

Nova reunió de la Taula de Seguretat i Seguiment del Covid-19

2020 05 22 taulaseguretatLa Taula de Seguretat i Seguiment del Covid-19 de Canyelles s'ha tornat a reunir aquest divendres al matí.

A la reunió, presidida per l'alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet, s'ha exposat la situació en què es troba el municipi, com també les accions que s'estan duent a terme i les que es desenvoluparan a mesura que avanci el procés de desescalada del confinament.

Llegeix més...

Aquest divendres acaba el període de preinscripció escolar

2020 05 11 preinscripcioescolar2020La preinscripció escolar per als curs 2020-2021 per a educació infantil, primària i ESO, ACABA aquest DIVENDRES 22 de maig

Tots els tràmits es poden fer en línia, per evitar desplaçaments als centres:

A Canyellles podeu fer la preinscripció a la Llar d'Infants els Patufets, l'Escola Sant Nicolau i l'Institut Pla del Bosc

DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ PREINSCRIPCIÓ ONLINE

Llegeix més...