Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Sanitat i Consum

El Garraf presenta al FEDER el segon projecte per fomentar l’envelliment actiu i saludable, a través la innovació tecnològica

2020 02 04 envellimentactiufederwebEl projecte, del qual forma part Canyelles, proposa cinc actuacions per millorar els processos de detecció precoç de la pèrdua d’autonomia funcional, diagnòstic i assistència remota, a través del desenvolupament d’eines tecnològiques

Llegeix més...

4 de febrer. Dia Mundial Contra el Càncer

2019 diacancerAquest 4 de febrer, torna a celebrar-se internacionalment el Dia Mundial contra el Càncer, una cita marcada al calendari per conscienciar la societat de la importància de combatre aquesta malaltia.

L'objectiu d'aquesta celebració, promoguda per la Unió Internacional Contra el Càncer (UICC)) amb el suport de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), és sensibilitzar la població mundial sobre el càncer, amb una incidència especial en l'àmbit de la prevenció.

Llegeix més...

L'entitat Ma-Cabres inicia una cadena solidària a favor de la Marató de TV3

2019 12 macabresmaratoL'entitat Ma-cabres de Canyelles ha posat en marxa una iniciativa solidària a favor de la Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties minoritàries.

Aprofitant les xarxes socials ha iniciat una cadena d'ajut, a través d'Instagram a favor de la Marató de TV3, en què vol implicar totes les entitats i particulars que s'hi vulguin sumar.

Podeu seguir la iniciativa i veure el seu funcionament a través del perfil d'Instagram l'entitat @macabrescny  

Llegeix més...

Torna l'Oficina Mòbil d'Atenció al Consumidor, aquest dimecres 20 de novembre

2017 oficinamobilconsumidorL'Oficina Mòbil del Consumidor torna aquest dimecres 20 de novembre a Canyelles. La ubicació és la placeta de la Bassa d'En Llot (prop de la Sala Multicultural) i obre portes entre les 10,30 hores del matí i les 13 hores del migdia.

Llegeix més...