Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Sanitat i Consum

Reunió extraordinària del Consell d'Alcaldies per abordar la fase 1 de la desescalada al Garraf

2020 05 14 consellalcaldiesLes alcaldesses del Garraf s'han reunit aquest dijous al migdia en un Consell d'Alcaldies extraordinari per abordar l'entrada a la fase 1 del procés de desescalada de la comarca a partir del dilluns 18 de maig.

La conselleria de Salut ha proposat al Govern de l'Estat l'entrada a la fase 1 del Garraf i l'Alt Penedès. I les alcaldesses s'han reunit d'urgència aquest dijous per treballar en el que això significa per a la comarca i les mesures a adoptar.

Llegeix més...

L'Àrea d'Esports treballa en el desconfinament del sector al municipi per garantir la seguretat dels usuaris

2020 05 14 reunioesportsDes de l'àrea de gestió esportiva de l'Ajuntament de Canyelles se segueix treballant en el desconfinament progressiu en el sector esportiu.


Dimecres es va mantenir una reunió telemàtica de tècnics/ques d'esports dels municipis del Garraf juntament amb el Consell Esportiu per compartir informació referent a la tornada a l'activitat física i a l'organització d'activitats per aquest estiu.

Llegeix més...

Comença la preinscripció escolar. Del 13 al 22 de maig

2020 05 11 preinscripcioescolar2020La preinscripció escolar per als curs 2020-2021 es pot fer del 13 al 22 de maig per a educació infantil, primària i ESO.

Tots els tràmits es poden fer en línia, per evitar desplaçaments als centres:

DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ PREINSCRIPCIÓ ONLINE

Llegeix més...