Queden ...
per la 17a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Canyelles avança

Alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet i Sugranyes

Amb la perspectiva dels propers 4 anys de treball que afrontem amb il·lusió renovada, vull agrair la confiança que heu dipositat, un cop més, en mi. Els resultats dels recents comicis electorals posen de manifest que el projectes engegats per aquest govern durant els passats 4 anys – la ciutat esportiva, els projectes urbanístics, etc – són engrescadors també per vosaltres, i que, tots plegats, volem un poble en el qual sentim orgull de viure.

Tenim clar que finalitzar els projectes en marxa són una prioritat, però, seran els nous projectes els que faran que aquest nou mandat sigui encara més engrescador, amb la responsabilitat que assumim i amb el deure de la paraula donada a tots vosaltres per aquest ajuntament, el qual, vull recordar-vos que té les seves portes obertes a tots els veïns i veïnes de Canyelles.

En els últims anys, ha estat clau el voluntariat del Grup Dona, el Grup de Savis i les persones que a títol individual han ajudat perquè molts dels actes i esdeveniments de Canyelles hagin sortit molt bé. Des d’aquestes línies vull felicitar-los i agrair-los el temps i la il·lusió que han dedicat. A tots plegats, visqueu o no a Canyelles, us animo a participar del nostre poble. Passegeu, descobriu, gaudiu, compreu, tasteu,... del què us ofereix Canyelles i els seus veïns i veïnes. Us encantarà.

 

Rosa Huguet i Sugranyes, Alcaldessa-Presidenta