Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

La Llar d'Infants Municipals celebra els seus 15 anys amb una gran festa

2019 04 12 LlarAniversari 01Aquest divendres 12 d'abril la Llar d'infants Municipal ha acollit una festa d'aniversari en la que hi ha participat grans i petits, ha estat un acte emotiu i alegre amb xocolatada i animació infantil.

Va ser una tarda per a recordar vivències i fer balanç d'aquests 15 anys d'aposta per l'educació en la primera infància. L'alcaldessa Rosa Huguet i el regidor d'ensenyament Joan González van ser presents a l'acte, l'alcaldessa va fer referència als inicis de la creació del projecte, el qual va impulsar com a regidora de Benestar social l'any 2004, aconseguint l'equipament actual l'any 2018 finançat pel fons Feder de la Unió Europea.

A la llar s'hi van aplegar alumnes, ex-alumnes i famílies i l'Ajuntament va entregar a totes les educadores de la llar d'infants un obsequi realitzat per l'Escola d'Arts i Oficis Artífex, un xumet de vidre creat per l'artista Sandra Moneny. A més, es va fer entrega a l'equip educatiu i a les famílies assistents l'auca de la Llar d'Infants realitzada amb motiu del 15è aniversari pel pintor Lluís Amaré.

2019 04 12 LlarAniversari 02

2019 04 12 LlarAniversari 03