Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Excel.·lent actuació de Pau Soler, de l'escola Sant Nicolau, a la semifinal del XV Certamen Nacional de lectura En Veu Alta

2019 04 pausolerenveualtawebL'alumne Pau Soler Cruz de 4t de l'Escola Sant Nicolau ha fet una excel·lent actuació a  la semifinal del XV Certamen Nacional de Lectura Infantil en Veu Alta, que s'ha fet aquest dilluns al CaixaForum

Va ser el  el guanyador de la fase de quarts de final del certamen de la comarca del Garraf,  celebrat el 29 de març a l’edifici Neàpolis de Vilanova i la Geltrú, en què van prendre part una quinzena d’escoles de la comarca.

L’Escola Sant Nicolau participa un any més, en aquest certamen que organitza el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Enciclopèdia Catalana. Hi prenen part escoles de tot el país amb l’objectiu de fomentar la lectura. El certamen promou la lectura en veu alta com una manera més de desenvolupar el gust per la lectura i l’escriptura com a bases de l’aprenentatge.

Juntament amb el Pau Soler, ha arribat fins a quarts de final l'alumna Natalia Solorzano, de sisè curs, que tot i fer una molt bona actuació, no podrà prendre part de la semifinal del certamen.

Tot i no superar la fase semifinal, l'actuació de Pau Soler ha estat extraordinària i demostra, una vegada més, l'elevat compromís de l'escola Sant Nicolau amb el foment de la lectura i el gran treball que s'hi està fent, que dona els seus fruits any rere any. Moltes felicitat per la bona feina!!!