Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Xerrada sobre alimentació infantil a la llar d'infants municipal Els Patufets

2019 03 14 xerradallarinfantsnutricioLa llar d'infants municipal Els Patufets ha organitzat una xerrada sobre alimentació infantil adreçada les famílies amb infants de 0 a 3 anys.

La xerrada té lloc el dijous, 4 de març, a tres quarts de cinc de la tarda, i anirà a càrrec de l'empresa que gestiona el servei de menjador del centre. Està a dreçada a les famílies que tenen infants inscrits a la llar, però també a totes aquelles persones que volen conèixer de primera mà el servei de cuina pròpia de la llar d'infants municipal de Canyelles.

S'explicarà quin tipus d'alimentació es promou des del centre educatiu, a més d'oferir recomanacions a les famílies amb infants de 0 a 3 anys, tenint en compte les indicacions dels departaments de Salut i Educació de la Generalitat de Catalunya. Un altre aspecte que es treballarà és com anar introduint nous aliments i mantenir unes pautes d'alimentació saludable.

Aquesta xerrada s'inclou en el cicle de tallers i activitats adreçades a les famílies que organitza la llar d'infants municipal Els Patufets.