Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Un nou mural dedicat al Patufet presideix l'entrada de la llar d'infants municipal

2020 07 02 grafitllarinfants webUn nou mural presideix l'entrada de la llar d'infants municipal Els Patufets. 

És obra de l'Àlvaro Marin en el marc del programa de Joventut No la Pintis

A la llar d'infants s'estan fent treballs de millora per encarar l'inici del curs

Des de l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Canyelles s'estan fent un seguit de treballs de millora a la llar d'infants municipal Els Patufets per preparar el curs 2020-2021. Els treballs els estaà fent el mateix equip del centre i també col·laboradors externs, com l'Àlvaro Marín, autor del nou mural que presideix l'entrada del centre. L'obra està dedicada al Patufet, el personatge que dona nom al centre i vol ser un homenatge a la literatura infantil i a la cultura popular catalana.

Aquesta acció decorativa forma part del programa de l'Àrea de Joventut, No la Pintis. L'Álvaro Marin és un dels col·laboradors més actius del grup de joves que participen en aquest programa. Estan previstes noves accions a la llar d'infants i a altres espais del municipi.

Millorar l’aspecte d’alguns espais urbans i dignificar la tasca dels joves que fan grafits, des d’un punt de vista artístic, és un dels objectius del programa No la pintis, que l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Canyelles té en marxa des de l’any 2016.

Es tracta d’una iniciativa que dona resposta a les inquietuds dels joves del municipi, que se senten atrets per aquest art, oferint-los espais perquè puguin fer les seves obres i els seus murals i evitar que la realització d’aquests grafits es converteixi en un acte vandàlic i embruti l’espai públic. En aquest sentit, també es pretén  decorar i millorar la imatge d’alguns espais del municipi amb aquestes obres. Ja s'han fet actuaciona a diversos punts del municipi.