Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Canyelles mostra la seva solidaritat i esportivitat en la 21 cursa popular

2019 09 14 21cursaesportiva6Canyelles ha mostrat, novament, la seva solidaritat i esportivitat en la 21 edició de la cursa popular.

Hi han participat 150 persones en la categoria d'adults i 40 en la categoria infantil.  

En total, a més, s'han recollit uns 200 kilos/litres d'aliments que es gestionaran des de Benestar Social per donar-los al Banc d'Aliments.

La cursa popular de Canyelles ha tornat a ser un èxit de convocatòria. Organitzada pel Club d'Atletisme Canyelles amb el suport de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament, la cita ha estat una nova festa de l'esport, en què no té cabuda la competitivitat i del que es tracta és de gaudir fent esport i una activitat saludable.

A més, com succeeix en tots els esdeveniments esportius que s'organitzen des del municipi, la solidaritat és present. En aquest cas, la inscripció era gratuïta, només era necessari portar un quilo o un litre d'aliment per poder fer la inscripció. Aquests aliments, que finalment han estat uns 200 quilos aproximadament, s'han lliurat al Banc d'Aliments que gestiona l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Canyelles.

Enguany la 21 edició de la Cursa Popular Solidària de Canyelles" ha tingut lloc  el 14 de setembre, en el marc dels actes de la Festa major Petita de Sant Nicolau.

2019 09 14 21cursaesportiva22019 09 14 21cursaesportiva5

 

A banda de la data, també en aquesta ocasió s'ha canviat el lloc de sortida i arribada, que fins a l'edició passada era la plaça del Casal. En aquesta edició, s'ha fet des de l’aparcament de l’escola Sant Nicolau i accés a la Zona Esportiva Municipal, ja que allà es disposen totes les instal•lacions necessàries per poder organitzar la cursa i oferir els millors serveis als participants.

 

La Cursa Popular de Canyelles és un dels esdeveniments esportius més important que organitza l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Canyelles, amb la col•laboració del Club Atletisme Canyelles, per promoure  l'activitat física i la salut per tothom al municipi.

Cursa de 5,8 quilòmetres

La cursa ha tingut un recorregut de 5,8 quilòmetres, part dels quals recorren el nucli urbà i diversos carrers del municipi,  i altra part marxa per l'entorn natural, per pistes forestals i corriols.
També han tingut lloc les curses infantils. Són tres recorreguts, segons les edats, que ha permès als més menuts  participar de la gran festa esportiva.

Tots els aliments recaptats aniran al Banc d’Aliments de l’Ajuntament de Canyelles i es repartiran entre les persones amb necessitats d'acord amb l'Area de Benestar Social.

A Canyelles és VIU L’ESPORT!!!