Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

500 participants a la Cuabarrada 2019

2019 10 13 cuabarradagrupAlbert Planas i Veerle Cleiren, guanyadors de la cursa

Aquest diumenge 13 d’octubre s’ha disputat a Canyelles la 12a edició de la Cursa BTT Cuabarrada de Canyelles.

Un total de 500 corredors, repartits entre la cursa de 40 quilòmetres i la marxa de 30 quilòmetres, han pres la sortida a les 9 del matí.

 

Amb una temperatura perfecta per a la pràctica de l’esport i disposats a gaudir d'un circuit que transcorria per camins envoltats de vinyes, boscos, pins i alzines, i corriols plens de roca i arrels típics de les comarques del Penedès i el Garraf i dels parcs naturals del Foix i Garraf.

2019 10 13 cuabarradasortida

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Aquest any, l’absència del deu vegades guanyador de la Cuabarrada Francesc Guerra va obrir el ventall de favorits. Albert Planas va escapar-se de Llibert Mill i Pere Joan Roig a la pujada inicial al Cim del Puig de l’Àliga, al quilómetre set de cursa, i va mantenir la distància fins a arribar a la meta en aquest mateix ordre de la general.

2019 10 13 cuabarrada podium femení

 

 

 

 

 

 

 

 

 


En categoriaa femenina la corredora de nacionalitat Belga Veerle Cleiren va arribar al Cim del Puig de l'Àliga amb un marge d’un minut respecte de la corredora del club organitzador, Izaskun Ceberio. Una distància que va anar augmentant a la zona més tècnica del circuit fins aarribar a meta com a guanyadora. Finalment, la guanyadora de l'edició 2018 de la Cuabarrada, Anna Bello, va finalitzar en segona posició recuperant-se d’una averia mecànica inicial. I la corredora local Izaskun Ceberio arribava tercera a meta.

2019 10 13 cuabarradapodium

 

 

 

 

 

 

 

 

 


El Club Ciclista O2sports de Canyelles dona per tancada la temporada 2019 havent obtingut dos èxits organitzatius, a  la Cuabarrada Infantil de BTT prova puntuable per la Copa Catalana de Ciclisme, i la Cuabarrada BTT d'aquest diumenge. I ja prepara nous reptes per la temporada 2020.

2019 10 13 cuabarradaparquing