Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Cuabarrada Kids, aquest diumenge. Prova puntuable per a la Copa Catalunya de BTT Infantil

2019 06 cuabarradakidsposterLa prova infantil de BTT Cuabarrada Kids torna aquest diumenge 9 de juny.

Participants d'arreu es concentren a Canyelles en aquesta nova prova puntuable per a la Copa de Catalunya de BTT Infantil.

 

 

 

La zona de l'aparcament de l'escola Sant Nicolau és el punt de trobada per a aquesta cursa de BTT infantil, organitzada pel club ciclista O2sports amb la col•laboració de l'Ajuntament de Canyelles,  sota la supervisió de la Federació Catalana de Ciclisme.

2019 06 Cuabarradakis1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot està preparat per a una gran matinal de BTT infantil. Part  del circuit de la Cuabarrada Sènior  s'ha habilitat com a circuit per als més menuts, un circuit tècnic i molt bonic per gaudir.  La prova és puntuable per al Campionat de Catalunya de BTT Infantil, amb la qual cosa s'esperen molts participants de fora del municipi i la comarca.

S’espera la participació d’un centenar de nens i nenes de diferents edats i de diferents indrets de Catalunya, repartits en les categories Prebenjamí, Benjamí, Principiants, Aleví i Infantil.

El grup de nens i nenes del club Bike Kids Canyelles, activitat extraescolar que té lloc tot els divendres de 17h a 18h al pàrquing de l’escola Sant Nicolau, seran els representants del municipi en aquest campionat.

2019 06 clubbikekids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

l el fet que sigui puntuable per al campionat de Catalunya fa que molts participants arribin de fora. És per això que l'organització ha facilitat una zona Camper per als participants que venen de fora en autocaravana i hi passaran la nit.

Inscripció i més informació a:

COPA CATALUNYA CUABARRADA KIDS

CUABARRADA KIDS FACEBOOK