El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Els atletes canyellencs, a la final del Campionat de Catalunya

2018 03 10 finalcatatletismeEls atletes canyellencs han participat al Campionat de Catalunya Infantil de pista coberta, que va tenir lloc el 10 de març a Sabadell. La jove atleta canyellenca Ariadna Alcázar Cortés va participar en dues finals. Als 60 metres tanques prenia part a la primera semifinal, però un fort cop al genoll, en la segona tanca, va fer que no es pogués classificar entre les vuit millors i així poder disputar la final.

Va acabar la cursa, però, molt ressentida del cop, veient perillar la final d'alçada. Finalment es va recuperar i va encarar la prova d'alçada amb força. Va començar amb un concurs força net, fins arribar juntament amb sis atletes més a una marca d'1.42.
Aquí es començaven a jugar els pòdiums, però finalment, l'Ariadna no va poder superar aquesta alçada i va aconseguir una molt bona setena posició amb un salt d'1.39.