L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Les obres del pavelló avancen

2019 02 22 obrespavello

S'inicien les obres de connexió del clavegueram. Per garantir la seguretat, el servei del gimnàs municipal quedarà momentàniament aturat.

Les obres del pavelló poliesportiu avancen ràpidament i aquests dies comencen els treballs de connexió del clavegueram d'aquest futur equipament. Uns treballs que, per la seva envergadura, i per motius de seguretat, obliguen a tallar l'accés al gimnàs municipal. És per aquest motiu que l'activitat al centre restarà suspesa durant 15 dies.

 El gimnàs municipal restarà tancat des del divendres 1 de març al 15 de març.

L'activitat diària del gimnàs es reprendrà el pròxim 18 de març, amb total normalitat.

Les activitats de pàdel i futbol NO es veuran afectades.

Preguem disculpeu les molèsties. S'està treballant per millorar la Zona Esportiva Municipal i poder donar als ciutadans més serveis i de millor qualitat.

El nou pavelló municipal

El nou pavelló municipal d’esports serà una realitat aviat. Es tracta d'un gran projecte que atén  les necessitats reals d’un municipi de poder practicar esport tot l’any i a tots els nivells, assegura l’alcaldessa Rosa Huguet, especialment tenint en compte que l’activitat esportiva s’ha triplicat  en els darrers anys. Aquest importantíssim i definitiu pas per a la construcció del nou pavelló és una mostra més del nostre compliment dels compromisos i del nostre pla de mandat, afegeix. Serà un edifici cobert que permetrà la pràctica de tot tipus d’esports, tan federats com no, que permetrà la professionalització de les actuals modalitats esportives, la promoció de l’esport base i també la incorporació de noves pràctiques esportives. Però a banda de donar resposta a les necessitats esportives de Canyelles, també serà un nou espai que guanya el municipi ja que permetrà acollir tot tipus d’esdeveniments de caràcter social, lúdic i cultural.

2018 04 12 futurpavello32018 04 12 futurpavello4

 

Tres pistes esportives
El nou pavelló tancat  s’ha de construir on hi ha l’actual pista de futbol sala, annexa al gimnàs municipal, a la Zona Esportiva, i disposarà de tres sales destinades a activitats esportives diverses. També incorporarà zona de serveis amb vestidors i espais per a oficines i despatxos.


 El projecte es desenvolupa per fases:


1a fase: Preveu la construcció de les tres pistes esportives cobertes i la previsió és que els treballs puguin començar en els pròxims mesos.
2a fase: Permetrà completar l’equipament amb la construcció de vestidors i espais d’oficines i serveis.


Municipi esportiu
El nou pavelló completarà el Projecte d’Ordenació de la Zona Esportiva Municipal, que ha permès una remodelació integral de tot aquest sector en pocs anys. S’ha construït un nou gimnàs, s’ha renovat el camp de futbol municipal equipant-lo amb herba artificial i s’han creat tres noves pistes de pàdel. Farà, a més, realitat l’ambiciós projecte de convertir Canyelles en un municipi referent al territori en l’àmbit esportiu. Un projecte que va més enllà de la remodelació de la zona esportiva i que inclou altres actuacions com la posada en marxa d’un circuit de motor; la promoció de l’esport escolar o la potenciació del turisme esportiu i familiar amb la creació d’una  xarxa de recorreguts respectuosos amb la natura per fer a peu o corrents al voltant del municipi, que ja estan en marxa a través del programa The Trail Zone. L’objectiu és promoure la pràctica esportiva tant en l’àmbit professional com amateur i escolar.

2018 04 12 futurpavello52018 04 12 futurpavello6


El nou pavelló, i la remodelació de la Zona Esportiva, és un projecte que l’Ajuntament de Canyelles ha desenvolupat de la mà de la Diputació de Barcelona, que sufraga part de la inversió.