Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

L'equip de Futbol 7 aconsegueix la sisena posició en el torneig comarcal Copa Penedès TV

2019 07 06 futbol72Canyelles, va participar per segon any consecutiu, el passat cap de setmana, 29 i 30 de Juny al Torneig Comarcal Futbol 7-Copa Penedès TV-Gran Premi CCAP, que organitza el Consell Comarcal de l'Alt Penedès amb la col·laboració de Penedès Televisió.

Es tracta d'un singular torneig de futbol 7 adreçat a nens i nenes de categoria Infantil, nascuts a partir de l'1 de gener de 2005, i que comptava amb equips on els jugadors representen el seu municipi, nucli urbà o barri.

2019 07 06 futbol71

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L'Ajuntament de Canyelles amb la col·laboració de la Unió Esportiva Canyelles, va inscriure un total de 10 nens.

La Unió Esportiva Canyelles va col·laborar amb els seus entrenadors i coordinador i organitzant alguns entrenaments per tal de conjuntar als nens el màxim possible.

L'edició d'enguany va tenir lloc a la zona esportiva de Sant Sadurní d'Anoia.
Canyelles va quedar enquadrat en el grup "B" on estaven els equips representants d'Arboç, Vilafranca Verd i Vilafranca Vermell.
Després de jugar 3 partits, els canyellencs es van classificar per les semifinals que van perdre a la tanda de penals i finalment van quedar en sisena posició a la classificació de 19 equips participants.
L'Ajuntament de Canyelles mitjançant l'àrea d'esports es va fer càrrec de les despeses d'inscripció i samarretes identificatives i del pac per dinar a cada nen i entrenadors.

Així, la participació no va tenir cap cost per als nens i nenes que van participar.

El regidor d'esports Francisco Ruiz, va ser present als partits de classificació  del dissabte i a l'acte de l'entrega de medalles i desfilada dels equips del diumenge.

Els partits de l'equip Canyellenc es podran veure per transmissió de Ràdio Televisió Vilafranca (Penedès TV) https://www.rtvvilafranca.cat/

L'objectiu de la participació d'aquest torneig en representació del municipi era la de brindar l'oportunitat que qualsevol nen i nena de Canyelles que compleixi els requisits, pugui viure una experiència singular fent esport, com també promocionar l'esport i la salut entre els més joves del municipi.