fbpx

La UE Canyelles presenta els equips de futbol de la temporada

2018 11 01 equipUECanyellesLa UE Canyelles, presenta aquest dissabte els seus equips de futbol de la temporada 2017-2018. El club té més de 75  infants que formen part de les diferents disciplines. Concretament dels equips d'Iniciació i Prebenjamí, que competeixen a la lliga del Consell Escolar. I dels equips Benjamí, Aleví A i Aleví B, que ho fan a la lliga Federada.

Els equips estan assolint molts èxits esportius i l'any passat l'equip Benjamí es va proclamar campió de la competició complementària de la Federació Catalana de Futbol i va quedar el tercer classificat en el torneig de l'Arboç. Enguany, a més, va líder de la competició de la Federació Catalana de Futbol en categoria Benjamí, 3a divisió, grup 14. Fins al moment ha guanyat nou dels nou partits disputats, i registra un total de 77 gols a favor i 16 en contra.

Aquest any, d'altra banda, la UE Canyelles ha incorporat la secció de Voleibol Femení, que participa amb èxit a la competició Federada. L'equip de Voleibol Cadet Femení participa a la lliga preferent Cadet Femenina de la Federació Catalana de Voleibol i estan en segona posició, amb deu victòries i una sola derrota. Estan empatades amb el primer classificat que és el CV Cunit. Precisament aquest diumenge 14 de gener, aquests dos equips s'enfrontaran en un partit, a les deu del matí al pavelló CEM Isaac Gàlvez, de Vilanova i la Geltrú.

La presentació de l'acte es fa aquest dissabte a la Sala Multicultural durant un dinar de germanor