Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Primera visita de les entitats esportives al nou pavelló municipal

2019 09 30 visitapavelloequips2El ple ratifica la recepció de la primera fase de les obres

Un cop acabat els accessos i les graderies, podrà acollir les competicions

L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Canyelles ha organitzat aquest dilluns al vespre una primera visita al nou pavelló poliesportiu. Es tracta d'una primera visita adreçada als responsables de les entitats esportives i també als infants que faran ús de la instal·lació com és el cas dels equips de patinatge, volei, basquet i futbol sala. Aquesta és només la primera de les moltes visites que s'estan programant amb totes les entitats del municipi perquè puguin conèixer el nou equipament, del qual també podran fer ús.

La convocatòria es va organitzat de manera informal perquè les entitats que ja, des del primer moment, faran ús del nou pavelló uguin conèixer les normes de seguretat del nou equipament i també totes les seves dependències, un cop la direcció facultativa de l'obra ha autoritzat a poder iniciar els entrenaments ja aquest mes d'octubre.

2019 09 30 visitapavelloequips1

 

 

 

 

 

 

L'obra encara no s'ha acabat del tot, i en uns dies començaran els treballs per completar les graderies i els accessos per la part del carrer Buscarró.

Això no obstant, l'inici dels entrenaments ja és possible.

2019 09 30 visitapavelloequips3

 

 

 

 

 

 

 

De fet, aquest mateix dimarts l'alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet i el regidor d'Esports Paco Ruiz han signat la recepció de les obres d'aquesta primera fase, una recepció que també s'ha ratificat en la sessió plenària ordinària del mes d'octubre, que s'ha celebrat aquest dimarts 1 d'octubre.

2019 10 01 recepciopavello

La visita va ser molt emocionant i va comptar amb la presència de la mateixa alcaldessa i del regidor d'Esports. Els joves esportives van poder gaudir del que serà una magnífica instal·lació esportiva que donarà servei també als alumnes de l'Institut Pla del Bosc i de l'escola Sant Nicolau i que serà també escenari de tot tipus d'esdeveniments.