Canyelles encén el Nadal. No us perdeu l'encesa de llums nadalenques aquest dijous

2019 11 21 encesallums cartellCanyelles dona la benvinguda al Nadal amb el tradicional acte d’Encesa de Llums

El pròxim dijous 21 de novembre, a les 19:30 hores a la Plaça de l'Onze de Setembre.

S'encén l'Arbre dels Desitjos, donat i guarnit pel Grup Dona

S'inauguren els pessebres del Grup Savis i Solidari

Un acte molt emotiu que cada any aplega més participants i que serveix perquè Canyelles encengui el Nadal

Tindrà lloc l'Encesa de les Llums de Nadal de tot el municipi i de l'Arbre dels Desitjos, que ha donat i ha guarnit el Grup Dona. S'inaugurarà el Pessebre de l'Ajuntament creat pel Grup Savis. Hi haurà també una cantada de Nadales a càrrec de la Coral Pla del Bosc i lectura de poemes i s'inaugurarà el Pessebre Solidari del Casal de Canyelles, entre moltes altres sorpreses.

Un esdeveniment molt especial amb el qual l’Ajuntament de Canyelles vol donar la benvinguda al Nadal a tots els ciutadans i contagiar-los de l’esperit solidari, de felicitat i de màgia que regna aquests dies.

CANYELLES CAPITAL DEL NADAL

Amb l’acte d’encesa dels llums de Nadal Canyelles dona el tret de sortida a unes setmanes plenes d’activitats i celebracions al voltant del Nadal. Destaca especialment la celebració de la 17a edició de la Fira de Santa Llúcia, que enguany es presenta amb moltíssimes novetats. Té lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre. Enguany la gran novetat és l'exposició dedicada a Harry Potter que hi haurà a l'interior del Castell i també el Bosc de la Il·lusió ubicat als jardins.

Hi haurà més de 350 parades dedicades als productes típicament nadalencs, de jardineria, artesania, regals i gastronomia. També hi haurà les tradicionals exposicions a  diverses cases al llarg de tot el recinte firal, l’arbre dels desitjos, el tió gegant, la casa del Pare Noël, la haima del Patge Vibó, la degustació de la tradicional escudella de Nadal, les cantades de Nadales, el lliurament dels tions als nascuts aquest any a Canyelles, tallers infantils i un espectacular castell de focs d’artifici, entre moltes altres coses.

Però el Nadal ve farcit d’activitat a Canyelles, com la 9a Nit de l’Esport (el 13 de desembre), el Pessebre Vivent que arriba a l’13a edició i té lloc els dies 14 i 15 de desembre. Completen el programa la Missa del Gall i el Quinto de Nadal, i també la 9a Cursa de Sant Silvestre, el Sopar i revetlla de Cap d’Any i la Cavalcada de Reis.